Túlvilági nő lett Kate Mossból

Forrás: Alexander McQueen/Steven Klein -
Kate Moss kampány bőr szupermodell horrorfilm sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég 40 éves szupermodell lett Alexander McQueen kampányának új arca.

Januárban lett 40 éves, de Kate Mossnak esze ágában sincs pihenni. Ehelyett a minap új feladatot kapott: őt választották meg Alexander McQueen új kampányarcának. Ez alkalomból készített megdöbbentő, sőt, hátborzongató fotókat a stílusikonról Steven Klein elismert fotográfus.

Forrás: Alexander McQueen/Steven Klein

A szépség csupa bőrcuccban, pixie stílusú, sárga hajjal feszít, kezében pedig egy baba Kate Mosst tart.

Forrás: Alexander McQueen/Steven Klein

A kampány célja, hogy a brit modellt túlvilági nőként mutassa be egy sötét, szürreális környezetben – nyilatkozta a Daily Mailnek a divatház. A fotót elnézve Kate Moss nagyon hasonlít az extravagáns színésznőre, Tilda Swintonra. Klein elárulta, hogy egy 1960-as brit thriller ihlette őt a fotózáson, amely egy sorozatgyilkos nőről szól. Érdekes inspiráció!

Forrás: Alexander McQueen/Steven Klein
Csibesárga lett Mihalik Enikő hajahttp://www.life.hu/szepulj/20140129-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-sarga-hajszinre-valtott.htmlElkendőzzük azt, ami nem tökéleteshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140128-takacs-nora-szakertoi-level-elkendozzuk-azt-ami-nem-tokeletes.htmlDobó Kata csak úgy ragyoghttp://www.life.hu/szepulj/20140128-dobo-kata-szinesznorol-kedvenc-fotosa-oleg-borisuk-keszitett-gyonyoru-szexi-fenykepet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.