Eltűnt Scarlett Johansson dereka

Forrás: Twitter/Marvel -
retusálás Photoshop baki Scarlett Johansson poszter Amerika kapitány: A tél katonája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő derekát digitálisan fogyasztották le az új Captain America (Amerika kapitány) poszteren.

Újabb gyöngyszem a Photoshop-bakik világából: ezúttal Scarlett Johansson az „áldozat." Aki egy kicsit is ismeri a szexi színésznőt, az tudja, hogy az alakja kifogástalan. Ezért néznek sokan értetlenül, amikor az új Amerika kapitány: A tél katonája című film poszterére pillantanak. A híresség testébe alaposan belenyúltak a képszerkesztők, gyakorlatilag eltüntették a derekát, így igencsak aránytalan lett szegény Scarlett alakja.

Forrás: Twitter/Marvel

Az internetezők többsége felháborodott a látottakon, sokak szerint ezzel felismerhetetlen lett a színésznő.

Nem ez az első alkalom, hogy megszaladt a képszerkesztők keze. Láttunk már térd nélküli modellt és bordák nélkül pózoló lányt is a divattörténelemben.

Így lopunk mi: plágium a divatvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20140129-plagium-a-divatvilagban-masolt-es-nagyon-hasonlo-ruhak-itthon-es-a-vilagmarkak-kreacioi-kozott.htmlLopás, koppintás vagy pusztán csak inspirálódás az, ha egy ruhamárka szinte egy az egyben lemásolja egy kevésbé ismert brand kollekciójának darabjait? Vajon hol van az a határ, amikor egy ruhatervező jogosan kiakadhat, mert a saját ötletét viszontlátja egy másik cég kirakatában? A Life.hu a legutóbi hazai divatbotrány kapcsán ennek járt utána. TrendKék szuperhősként feszít Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20140130-jennifer-lawrence-szineszno-x-men-filmbeli-jelmezeben-mistique-kent-pozol-az-impire-magazin.htmlA színésznő gyakorlatilag teljesen meztelenül, tetőtől talpig kék testfestékben pózol az Empire magazin borítóján.TrendOrigoSzoknyák és monokróm szettek a divatpalettánhttp://www.life.hu/trend/20140129-divat-es-trend-2014-ben-szoknyak-szabasvonalak-szinek.htmlVégigböngésztük a tavaszi-nyári kollekciókat, és kiragadtunk néhány látványos és kulcsfontosságú trendet, amire a 2014-es év első szezonjában számíthatsz. Sőt, azt is megmutatjuk, melyik fast fashion üzletben vásárolhatod meg az adott irányzatnak megfelelő darabokat.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.