Takács Nóra szépségtipp Hogyan legyek jó nő? videó szépségtanács nappali smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mától kezdve napi rendszerességgel készítek videókat itt, a Life.hu-n. Kezdjük is a sort egy könnyű, nappali sminkkel, amit bárki begyakorolhat, hogy aztán simán induljon a reggel.
Farsangi jelmeztipp: Ó, azok a húszas évek...http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140129-hogyan-legyek-jo-no-farsangi-jelmeztipp-o-azok-a-huszas-evek.htmlAlig léptünk ki a karácsonyi és szilveszteri ünneplésből és szusszantunk pár hetet, máris a nyakunkon a farsangi szezon. Idén is mutatok pár könnyen kivitelezhető jelmezötletet. Ma például egy egészen különleges, mégis egyszerűen elkészíthető darabot. Kezdjük is!Hogyan legyek jó nőOrigoJónő blog: Télen is színesenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140129-jono-blog-telen-is-szinesen.htmlAttól, hogy itt az igazi tél, még nem kell lemondanunk a színekről. Nézzétek csak, milyen klassz, vidám pulcsikra bukkantam a kedvenc turimban! Arról már nem is beszélve, hogy az áruk is igen jutányos volt.Hogyan legyek jó nőOrigoÁtalakít a Jónő team: Bombacsinos lett Judithttp://www.life.hu/atalakitunk/20140128-atalakit-a-jono-team-nagyon-csinos-lett-a-27-eves-judit.htmlAz önzetlen cselekedet meghálálja magát. Judit a kolléganőjét szerette volna benevezni hozzánk, végül ő maga és még egy kolléganője is bekerült az átalakításra. A következő három hétben velük ismerkedünk meg. ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.