David Beckham meztelen focista LifeNight alsónadrág reklámfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tetőkön futkározik, korláton ugrik át, majd egy óvatlan pillanatban az alsónadrágját is elhagyja. Elkészült David Beckham legújabb reklámvideója. Mindenképp látnod kell!

Bár a futballpályát maga mögött hagyta, David Beckhamért még mindig kapkodnak a divatmárkák. Az egykori sztárfocista ezúttal egy akciófilmbe illő reklámfilmet forgatott a H&M-mel, amelyben az izzasztó jelenetek végén – hála egy óvatlan mozdulatnak – minden ruhadarabjától megszabadul. Nézd meg, hogyan oldja meg a helyzetet Beckham:

Hol késik már? Így sürgesd meg a csigalassú orgazmusthttp://www.life.hu/intim/20140202-gyori-szilvia-szexualpszichologus-segit-hogyan-surgetheted-meg-jobban-az-orgazmust.htmlSzimonetta problémája igen érdekes. El tud menni, vagyis képes az orgazmusra, de csak nagyon ritkán, és önkielégítés esetén is csak nagyon lassan élvez el. Győri Szilvia, a Life.hu szexuálpszichológusa segített a probléma mélyére látni.Intim--Stylistja fogta a melleit, amíg átöltözötthttp://www.life.hu/trend/20140122-maryna-linchuk-a-victorias-secret-modelljenek-stylistja-fogta-melleit-amig-atoltozott-egy-fotozas.htmlMaryna Linchuk egy készséges asszisztenshölgytől kért segítséget a Vogue-fotózás alatti átöltözéséhez.Trend--Baki a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140124-a-parizsi-divathet-ellie-saab-divattervezo-divatbemutatojan-elesett-modell-video.htmlEllie Saab divatbemutatója után nemcsak a gyönyörű ruhákról beszélt mindenki, hanem az egyik modell hatalmas eséséről is. Videó következik.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.