Babát vár Eva Mendes?

Forrás: AFP/Getty Images/Ray Tamarra -
Ryan Gosling terhesség Eva Mendes biztonsági ellenőrzés reptér testszkenner pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színésznőről villámgyorsan elterjedt a hír, miszerint lehet, hogy babát vár. Mindez egy reptéri ellenőrzés miatt.

Eva Mendes állítólagos terhességével vannak tele a bulvárlapok. A pletyka azután kapott szárnyra, hogy a dögös színésznő elutasította a Los Angeles-i reptéri biztonsági ellenőrzésen, hogy átmenjen a teljes testszkenneren, amiről azt mondják, röntgensugarakat bocsát ki és árthat a babának.

Forrás: AFP/Getty Images/Ray Tamarra

A 39 éves színésznő, aki New Yorkba repült, azt mondta a biztonságiaknak, hogy nem tud átmenni a testszkenneren, mert terhes – írja a Daily Mail. No és ki lehet az apuka? A legtöbben Ryan Goslingra tippelnek, akivel hosszú ideig együtt jártak, majd szakítottak. Az utóbbi hónapokban már egyáltalán nem mutatkoztak együtt. Eva egyébként a reptéren laza, bő pulcsit viselt, így ha gömbölyödik is a pocakja, azt sikeresen el tudta takarni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.