Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó konty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai videót egy, a Jónő Facebook-oldalára feltöltött képem inspirálta. Egy könnyed, kissé szélfútta frizurát mutatok be, amit iskolába és lazább munkahelyre is el tudok képzelni.
Hogyan legyek jó nő? Nappali smink http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140202-hogyan-legyek-jo-no-nappali-smink.html Mától kezdve napi rendszerességgel készítek videókat itt, a Life.hu-n. Kezdjük is a sort egy könnyű, nappali sminkkel, amit bárki begyakorolhat, hogy aztán simán induljon a reggel. Hogyan legyek jó nő Origo Elkendőzzük azt, ami nem tökéletes http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140128-takacs-nora-szakertoi-level-elkendozzuk-azt-ami-nem-tokeletes.html Takács Nórát, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arcát rengetegen keresik fel, hogy a tanácsát kérjék egy-egy szépségápolási kérdésben. Nóra a múlt héten néhány remek farsangi jelemzötletet mutatott be, most pedig elárulja fő ellenségünk, a pattanások elkendőzésének legfontosabb lépéseit. Hogyan legyek jó nő Origo Jónő blog: Télen is színesen http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140129-jono-blog-telen-is-szinesen.html Attól, hogy itt az igazi tél, még nem kell lemondanunk a színekről. Nézzétek csak, milyen klassz, vidám pulcsikra bukkantam a kedvenc turimban! Arról már nem is beszélve, hogy az áruk is igen jutányos volt. Hogyan legyek jó nő Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.