Öt órán át hosszabbították Jennifer Aniston haját

Forrás: AFP/Getty Images/Jag Gundu -
fodrászat hajhosszabbítás bubifrizura Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meggondolta magát a színésznő: ismét hosszú frizurája van.

Ez nem tartott sokáig! Jennifer Aniston még tavaly novemberben szabadult meg ikonikus hosszú tincseitől, és állt be a bubifrizurás sztárok sorába. A Jóbarátok színésznőjét azonban nemrég ismét hosszú hajjal kapták lencsevégre - a képet ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/Getty Images/Jag Gundu

A RadarOnline szerint Jen nem tudott megbékélni új külsejével, mert sokat öregített rajta. A színésznő állítólag öt órát töltött egy hajszalonban, ahonnan ismét hosszú hajjal távozott.

Csibesárga lett Mihalik Enikő hajahttp://www.life.hu/trend/20140129-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-sarga-hajszinre-valtott.htmlA sikeres magyar szupermodell közösségi oldalára rakott fel egy fotót új külsejéről. Még szoknunk kell...TrendOrigoSzéthajtja magát Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140124-szethajtja-magat-sarka-kata.htmlHajnalban kel, és éjjel kerül ágyba Sarka Kata, akinek csak messziről tűnik irigylésre méltónak az élete. Vannak napok, amikor a fiatal anyuka kora hajnaltól késő estig, akár 14 órát is lót-fut egyfolytában. Eközben kedvesen mosolyog és beszélget mindenkivel, és igyekszik minden alkalomhoz megfelelően öltözködni.TV + BulvárOrigoLevágatta haját Brad Pitthttp://www.life.hu/trend/20140120-brad-pitt-rovidre-hajjal-jelent-meg-a-beverly-hills-i-producers-guild-awards-on.htmlÚj frizurával lépett nyilvánosság elé Brad Pitt. A színész bevallotta, nem azért vágatta le haját, mert megunta a hosszabb fazont.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.