Fehérneművel készül a Valentin-napra Kelly Brook

Forrás: New Look -
fehérnemű Kelly Brook modell Valentin-nap LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell-műsorvezető ismét bebizonyította, nem hiába emlegetik őt Nagy-Britannia legszebb nőjeként.

Saját tervezésű fehérneműiben állt modellt Kelly Brook. A kerekded idomairól elhíresült sztár a New Lookkal karöltve álmodta meg a Valentin-nap inspirálta csipkecsodákat, amelyek elmondása szerint csodássá és nőiessé varázsolják viselőjét. Könnyen beszél Kelly Brook, akinek formás testén minden elképesztően fest.

Forrás: New Look
Ezzel a pasival indítja az újévet Kelly Brookhttp://www.life.hu/intim/20131231-kelly-brook-brit-modell-es-musorvezeto-harvey-newton-haydon-modellel-jar.htmlA világ legszexibb brit nőjének kikiáltott Kelly a hírek szerint egy modellfiúval vág neki 2014-nek.IntimKelly Brook mellei mindent kitöltenekhttp://www.life.hu/trend/20131103-kelly-brook-brit-modell-es-musorvezeto-lett-a-new-look.htmlIsmét fehérneműre vetkőzött a legszexisebb brit hölgy, aki tökéletes alanya lett a New Look reklámkampányának.TrendLevetkőztették az ország legszexibb sportolóithttp://www.life.hu/bulvar/20130719-uszovb-ruha-nelkul-uszonadragban-pozoltak-a-magyar-ferfi-vizilabdavalogatott-tagjai.htmlAz egyik női magazin olvasóinak kedvéért ledobták ruháikat a magyar vízilabdás fiúk, akiknek hamarosan a barcelonai úszó- és vízilabda-világbajnokságon szurkolhatunk.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.