A Barátok közt sztárja a színészkedés mellett gyönyörű ruhákat is tervez. Kollekciója első darabját egy impozáns gálán mutatta meg.

Som-Balogh Edinának, a Barátok közt Kingájának, régóta dédelgetett álma, hogy ruhákat tervezzen, sőt idővel saját divatbemutatót is szeretne – írja a Blikk.  

Edina saját tervezésű ruhájábanFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Aki ismer, tudja, hogy évek óta festek és rajzolok, így a ruhák terveit is én készítem" - magyarázta Edina. „Mindig is az elegánsabb, nőiesebb vonalat képviseltem, és ez látszik majd a készülő kollekción is, amelynek már meg is találtam a nevét, de egyelőre nem árulok el róla többet, hiszen kezdeti stádiumban van a dolog. Az biztos, hogy különleges anyagokat és nőies ruhákat szeretnék. És fontos, hogy nemcsak modell alkatú hölgyekre gondolok majd, hanem azokra is, akik pluszkilókkal küzdenek" - árulta el a színésznő, aki gyerekkora óta divatmániás. „Ha bárki megkérdezi, mivel tudna meglepni, kiskorom óta azt mondom, hogy ruhával, és ez a mai napig sem változott. Pedig számtalanszor megfogadtam már, hogy nem költök sok pénzt új darabokra, de nem tudok ellenállni, bár azt hiszem, ezzel a legtöbb nő így van" - mesélte Edina.