Erotikus klipre gyúr Tolvai Reni

TV2 Megasztár erotikus klip Tolvai Renáta edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen kamaszkora óta harcol a pluszkilókkal és keményen diétázik Tolvai Reni. A Megasztár egykori győztese azonban most rendszeresen edz, ugyanis nagy dobásra készül.  

Az Aktív stábja kísérte el a nemrégiben Monroe-ként is pózoló énekesnőt az edzőterembe. Reni bombaformába szeretné hozni magát, ugyanis néhány hét múlva lenge, szexi öltözékben forgat erotikával átfűtött klipet. Az egykori Megasztár-győztes legkevésbé a combjával és a fenekével elégedett, személyi edzője pedig szigorú étrendet írt elő számára. Nos, várjuk a végeredményt.

Képernyőromantika és digiszerelem a virtuális térbenhttp://www.life.hu/intim/20140207-online-ismerkedes-tarskereses-szerelem-a-virtualis-terben-a-no-cimu-joaquin-phoenix-film-kapcsan.htmlMi a frász az a szerelem? teszi fel a kérdést A nő című film kritikája kapcsán az Origo. A konklúzió, hogy a szerelem a legcsodálatosabb dolog a világon, ami nélkül nem érdemes élni, továbbá, hogy valójában egy totálisan hamis illúzió, amelynek vajmi köze sincs már a másik iránt táplált szeretethez. IntimOrigoCsobot Adél, a grimaszkirálynőhttp://www.life.hu/bulvar/20140209-csobot-adel-az-rtl-klub-x-faktoranak-felfedezetteje-a-belevalovilag-musorvezetoje-grimaszol.htmlAhogy a fiatalok többsége, Csobot Adél is imád selfie-zni. A saját cukiságával pontosan tisztában lévő, műsorvezetővé avanzsált énekesnőcske posztjait mindig kommentek tucatjai kísérik. TV + BulvárOrigoSmink nélkül is bájos Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/trend/20140209-scarlett-johansson-szineszno-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlVan, aki még az utcára sem lép ki smink nélkül, más pedig szívesen vállalja festetlen arcát is. Scarlett Johansson az utóbbiak közé tartozik, ugyanis pőre arcát tárta követői elé Instagramján. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.