műsorvezető óriásplakát Ördög Nóra Budapest RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriásplakátokon mosolyog ránk az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője. 

Örülhetnek most az Ördög Nóra-rajongók, kedvencük lett Budapest utcáinak sztárja. A csinos édesanya egy kozmetikai cég arcaként állt modellt, a fotó pedig nagyon jól sikerült, a műsorvezető bombaformában van és haját is újra megnövesztette.

Forrás: Life.hu

Ha lehet hinni a pletykáknak, Nóri a Csillag születikben tér vissza tavasszal a képernyőre.

Smink nélkül is bájos Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/trend/20140209-scarlett-johansson-szineszno-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlVan, aki még az utcára sem lép ki smink nélkül, más pedig szívesen vállalja festetlen arcát is. Scarlett Johansson az utóbbiak közé tartozik, ugyanis pőre arcát tárta követői elé Instagramján. TrendOrigoA TV2 szappanoperájában kapott szerepet VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140209-az-rtl-klub-valovilaganak-egykori-jatekosa-vv-bauko-eva-a-tv2-az-elet-showja-cimu-musoraban-szerepel.htmlAz utóbbi időben többször is felbukkant a TV2 képernyőjén a VV Éva néven megismert Baukó Éva. A korábban botrányos életű valóságshow-szereplő ezentúl naponta látható lesz a csatornán.TV + BulvárOrigoCsobot Adél, a grimaszkirálynőhttp://www.life.hu/bulvar/20140209-csobot-adel-az-rtl-klub-x-faktoranak-felfedezetteje-a-belevalovilag-musorvezetoje-grimaszol.htmlAhogy a fiatalok többsége, Csobot Adél is imád selfie-zni. A saját cukiságával pontosan tisztában lévő, műsorvezetővé avanzsált énekesnőcske posztjait mindig kommentek tucatjai kísérik. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.