MTVA HoneyBeast Fool Moon Király Linda A Dal 2014 ruha énekesnő cipő elődöntő borzalom stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas ruhákban jelentek meg az énekesnők A Dal harmadik elődöntőjében.

Szombaton A Dal című műsorban a stylistok nem voltak a helyzet magaslatán. Király Linda kaotikus szerelésén és Tarján Zsófia ruháján nehéz lesz túltenni magunkat.

Király Linda és Tarján Zsófia Forrás:MTVA

A mindig csinos Király Lindának ezúttal nem sikerült a jó ízlés határain belül maradnia. Azt megértjük, hogy dalához passzolt a laza öltözék, de a kevesebb ezúttal tényleg több lett volna. Linda egy fehér cipővel tetőzte a látványt, ami minősíthetetlenül rosszul állt neki és esetlenné tette a mozgását.

A másik ijesztő jelenség a HoneyBeast együttes énekesnője, Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófia volt, aki fekete menyasszonynak öltözött. A különleges és szövegében zseniális dalhoz illet ugyan a ruha, mi mégis megijedtünk az agresszor arától.

A fiúknak azonban sikerült javítani az összképen és a Fool Moon színpadi látványa lenyűgöző volt. Nálunk ők nyerték a heti látványversenyt.

Fool Moon Forrás: MTVA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.