Színpompás, csókos ajkak Budapesten

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fashion week rúzs Budapest így öltöztök ti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére a tél nem veszi el a magyar lányok kedvét attól, hogy színpompás rúzsokat kenjenek az ajkaikra. A legnépszerűbb élénk színű rúzs itthon az élénk narancspiros, de láttunk csodaszép burgundi és pink ajkakat is. A Life.hu Így öltöztök ti sorozatában ezúttal a rúzsok következnek.

A meggypiros ajkak csábosak és nagyon vidámak - imádjuk ezt a színt!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A babarózsaszín tud végtelenül közönséges lenni, most azonban erről szó sincs: a barna loknikhoz és bőrszínhez remekül passzol ez az árnyalat.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A klasszikus piros még mindig trendi, viseljétek bátran, még télen is!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A bogyószín keveseknek áll jól, és tényleg tudni kell viselni. Vagány, dögös és nagyon menő!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Melyik rúzs a nyerő?

Így öltöztök ti: csinos szoknyák Budapest utcáinhttp://www.life.hu/trend/20131203-igy-oltoztok-ti-csinos-szoknyak-budapest-utcain.htmlAttól még, hogy repkednek a mínuszok, egy vastag harisnyával és egy bélelt csizmával miért ne viselhetnél szoknyát? Idén ráadásul trendi a szuperszexi ceruzaszoknya, de hódítanak a bájosan kislányos puffos és a mini darabok is. Múlt héten megmutattuk, hogy Budapesten imádják a szőrös kabátokat, most következzenek a szoknyák!TrendA szőrös hódít 2014 telénhttp://www.life.hu/trend/20131128-divat-es-trend-igy-oltoztok-ti-szoros-kabatok-es-mellenyek.htmlMinden télen megjelennek a divat palettáján a szőrös darabok - idén azonban százszor trendibb ez a stílus, mint korábban bármikor. Műszőr gallérok, kabátok, mellények - mindegy, csak feltűnő legyen, kényelmes és jó meleg. Korábban a Life.hu oldalain megmutattuk, milyen cipőket és táskákat hordtok szívesen - most következzen néhány szőrös darab Budapest utcáiról. TrendEgyedi táskák Budapestenhttp://www.life.hu/trend/20131122-igy-oltoztok-ti-kulonleges-es-divatos-taskak-budapesten.htmlA Life.hu új sorozatában hétről hétre megmutatjuk, hogyan öltöznek itthon a magyar lányok, nők. Nemrég megnézhettetek néhány csinos őszi szettet, majd mutattunk csizmákat is, ezúttal pedig a táskákon a sor. Jó szemezgetést!Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.