A királynő nyakláncában tündökölt Katalin

Forrás: AFP/Alastair Grant -
nyaklánc Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő ékszer gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyaralásáról frissen hazaérkezett hercegnő pompásan nézett ki a National Portrait Gallery gáláján. 

Katalin frissen lebarnult bőrén mesésen mutatott az éjkék Jenny Packham kreáció, mégis egy különleges ékszer volt az, ami feltette az i-re a pontot. A hercegnő ugyanis II. Erzsébet gyémánt nyakláncában érkezett a gálára - ezt a királynő még az 1947-es házasságkötésekor kapta. Katalinnak egyébként ez volt az első hivatalos megjelenése idén, és még beszédet is mondott a gálán.

Forrás: AFP/Alastair Grant

Vilmos herceg feleségének jól teltek az év első hetei: a fiatal anyuka ugyanis családjával és pici fiával a Karib-térségben, a festői szépségű Mustique-szigeten nyaralt. A luxusvillákat pazar fotókon már korábban megmutattuk, a csodás képekért kattints ide!

Erzsébet miatt átalakítják Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20140204-katalin-cambridge-hercegnojenek-ruhatara-megvaltozik-ii-erzsebet-brit-kiralyno-parancsara.htmlA brit királynő utasítására jelentős változások történnek Cambridge hercegnőjének ruhatárában.Trend--Sosem látott képek Katalin hercegnőrőlhttp://www.life.hu/trend/20140121-sosem-latott-kepek-kerultek-elo-katalin-hercegno-es-vilmos-elso-talalkozasarol.htmlÍgy még biztosan nem láttad Katalin hercegnőt! A 2002-es fotók a Duchess of Cambridge News & Style Files elnevezésű Facebook-oldalra kerültek fel.TrendIsmét vetkőzött Katalin hercegnő rokonahttp://www.life.hu/trend/20140120-katrina-darling-katalin-hercegno-unokatestvere-az-inked-magazinban-vetkozott.htmlA hercegnő unokatestvére, Katrina Darling ezúttal egy tetoválómagazin hasábjain dobta le a textilt.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.