Telekom Vivicittá mellrák új élet projekt összefoglaló albert kinga verseny futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga a Kezdj új életet a Life.hu-val felhívásunkra jelentkezett, szerkesztőségünk pedig úgy döntött, segítünk neki megvalósítani kitűzött célját, vagyis hogy 2014. április 13-án teljesítse a Vivicittá futóverseny egyik távját. Felkészülésének minden percét nyomon követjük - az elmúlt héten a következők történtek vele. 
/1402/Kinga2014214134017

Kinga hatalmas ereje, bátorsága, küzdeni vágyása felkeltette az Egészség hídja összefogás egyesületének sztárjait is, így az egyesület elnöke, Körtvélyesi Éva, illetve a sztárok is megható videó üzenettel kedveskedtek Kingának. Az erről készült videóanyagot - ha még nem láttad volna - itt nézheted meg újra:

Kinga első úszó- és futóedzéseit itt nézheted meg:

Kingának, az eddig használt sportruházata helyett újakat választottunk - az edzéseiért felelős mozgáskoordinátorok, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás segítették őt a megfelelő darabok kiválasztásában. Ha te is szeretnéd tudni, milyen a jó sportruházat, nézd meg a videónkat és olvasd el hasznos tanácsainkat is.

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/kinga-a-profi-sportolo-9toAWKjXibPC77rF

Mindeközben az OÉTI kiértékelte Kinga korábban leadott táplálkozási naplóját, amiből sok mindenre fény derült a jelenlegi étkezési szokásaival kapcsolatban.

A témához kapcsolódó cikkeinket elolvasva pedig biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő formában feltett kérdésekre valódi válaszokat fogsz kapni egy rákban szenvedő vagy abból felgyógyult személytől.

Megcsinálom: Teljesítem a Vivicittát!http://www.life.hu/csalad/20140130-megcsinalom-teljesitem-a-vivicittat.htmlA Kezdj új életet a Life.hu-val! felhívásunkra több ezren küldtétek be újévi fogadalmaitokat. Hosszas megbeszélések, éjszakába nyúló egyeztetések eredményeként kiválasztottuk azt a három szerencsés hölgyet, akinek szakértői csapatunkkal karöltve segítünk megvalósítani az álmait. Elsőként Kinga történetét ismerhetitek meg.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huAlbert Kinga: "Én ebbe nem fogok belehalni, az biztos!"http://www.life.hu/csalad/20140207-szily-nora-interjuja-albert-kingaval-a-mellrak-utani-gyogyulasrol.htmlNovemberben ért véget a kemoterápia és a sugárkezelés. Ennek hallatán az ember felsóhajt. Ő pedig nagy levegőt vett, és jelentkezett a „Kezdj új életet a Life.hu-val” felhívására, hogy tavasszal le szeretné futni a Vivicittát. Amikor a találkozónkra indultam ott mocorgott bennem a sztereotip bizonytalanság – miként lehet a rákról beszélgetni? Tétovaságom fél percig tartott, aztán magával sodort a szelleme, a lelke, az ereje. Megismertem egy igazán klassz nőt, akit a vállalásában magam is támogathatok. Felemelő érzés. Remélem, ragadós!CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huAkár egy űrhajón: Kinga vizsgálatai képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140206-albert-kinga-testosszetetel-merese-az-orszagos-elelmezesi-es-taplalkozastudomanyi-intezetben-es.htmlKingát, a Kezdj új életet a Life.hu-val felhívásunk egyik győztesét elkísértük vizsgálataira, amelyek ahhoz voltak szükségesek, hogy megállapítsuk, fizikailag alkalmas-e arra, hogy teljesítse a maga elé kitűzött célt, vagyis hogy le tudja-e futni a Vivicittát. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.