fashion week Helen Mirren Olga Kurylenko Angelina Jolie Cate Blanchett Lupita Nyongo Amy Adams díjátadó BAFTA-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013-ban is a fekete uralta a BAFTA-díjátadó vörös szőnyegét, és idén is sokan választottak éjfekete kreációkat a nagy napra. Púderszínek, igéző kékek, tűzpiros és üde mintás összeállítások helyett a színésznők sötét árnyalatokkal játszottak biztonsági játékot, és elvétve akadt csak egy-két sztár, aki valami más mellett tette le a voksát. Ki volt a legszebb? A cikk végén szavazhatsz!

Feketében Londonban

Amy Adams

A vörös színésznőn pazarul áll a tűzpiros, a lila, a zöld és még sorolhatnánk, ő azonban egy Victoria Beckham fekete estélyire voksolt. A ruhát imádtuk, a színért azonban mérgesek vagyunk Amyre.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Angelina Jolie

Angie ezúttal a maszkulin stílusra szavazott, és meg kell hagyni, remekül áll neki. Ő ugyanis azon kevés színésznők egyike, aki egy ilyen összeállításban is nő tud maradni. A merész combvillantásnak és mély dekoltázsnak híre-hamva sem volt, a csinos Saint Laurent szett legdögösebb kiegészítője maga Brad Pitt volt.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Cate Blanchett

A színésznő Alexander McQueen kreációját legalább feldobta néhány ezüst virágminta. Cate stílusát ismerve ez a ruha unalmas volt és túl egyszerű - reméljük, két hét múlva, az Oscar-gálán mutat valami sokkal egyedibbet.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Éjkék ruhacsodák

Helen Mirren

A színésznő ismét lepipálta jóval fiatalabb kolléganőit. A ruhája feltűnő volt, nagyon különleges és káprázatos. Mi imádtuk!

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Uma Thurman

A sztár egy klasszikus fazonú, éjkék Atelier Versace estélyiben mutatta meg tökéletes idomait.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Michelle Rodriguez

A színésznő nagyon nőcisre vette a figurát, de a sötét árnyalatok őt is kísértették. Ezt megbocsájtjuk neki, mert hozzá passzol is ez a színvilág, a ruha fazonját pedig tényleg szerettük.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Akik a színekre szavaztak

Olga Kurylenko

Az egykori Bond-lány sellőnek öltözött a gálára, és bár a feketét ő sem száműzte maradéktalanul a megjelenéséből, remekül festett a dögös Burberry kreációban.

Forrás: AFP/Carl Court

Lupita Nyong'o

Ezúttal a végére hagytuk a kedvencünket: a 12 év rabszolgaság című Oscar-gyanús film sztárja megmentette az estét. Smaragdszínű Dior estélyi, ehhez visszafogott arany kiegészítők és magentaszínű ajkak - alig várjuk Lupita Oscar-ruhacsodáját!

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Ki volt a legszebb a BAFTA-díjátadón?

Démonok és királylányok - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140214-divat-es-trend-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-naomi-watts-solange-knowles-amber-heard.htmlA díjátadó szezon közepén járunk, a világsztárok pedig tavaszi színekkel és merész párosításokkal kísérleteznek. A héten a filmcsillagok zöme a New York-i divathéten mutatta meg a legjobb formáját, de persze filmbemutatókban és gálákban sem volt hiány. A Life.hu stílusmustrájából kiderül, a héten mi inspirálta Hollywood sztárjait.TrendOrigoSztárdömping és színorgia New York-banhttp://www.life.hu/trend/20140213-a-new-york-i-divatheten-reszt-vettek-a-vilagsztarok-is.htmlBemutató bemutató hátán - február közepén rendezték a New York-i divathetet, ahol a legnagyobb tervezők vonultatták fel a 2014-es őszi-téli kollekciókat. Az eseményen számos divatmániás világsztár is megjelent, és a bemutatott ruhákból is találtunk jó párat, amikért repes a szívünk. TrendAFP5 kérdés a szépségről: Osvárt Andreahttp://www.life.hu/trend/20140211-5-kerdes-a-szepsegrol-osvart-andrea.htmlAndi modellként kezdte a pályafutását, később pedig már nemcsak itthon, de Olaszországban és a tengerentúlon is szép filmes karriert futott be. A színésznőt legközelebb a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar vígjátékban láthatod, ahol természetesen fantasztikus formában van. A Life.hu sorozatában ezúttal a világjáró magyar filmcsillag mesél szépségtitkairól. TrendFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.