Önmagáról nevezte el újszülött fiát az X-Factor mogulja?

Forrás: Northfoto -
anyaság Simon Cowell kisfiú mentor szülés tehetségkutató New York Manhattan X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál egy kicsit előbb, New Yorkban látta meg a napvilágot az X-Factor moguljának, Simon Cowellnek a kisfia. Korábban olyan hírek érkeztek, a pici a Simon nevet kapta, végül azonban kiderült, hogy Cowell apja után Eric-nek hívják.

Az első információk szerint a baba, aki mindössze 2 kiló 90 dekával született, Cowell édesapjáról kapja a nevét. A Daily Mail szerint azonban a kicsi végül Simon Cowell Jnr. lett. Most akkor mi az igazság?

Simon Cowell egyébként a legjobb barátja feleségét ejtette teherbe. Forrás: Northfoto

A szülőszobán ott volt Silvermann édesanyja és testvére is. Adam azonban, az asszony előző házasságából született fia nem volt ott öccse világrajöttekor. Ha hihetünk a híreknek, Cowell Valentin-napon máris magára hagyta barátnőjét a kórházban.

Apa csak egy van? Avagy mégis ki rúgta a gólt?http://www.life.hu/csalad/20140210-apasagi-dns-vizsgalat-mondhatja-meg-ki-a-gyerek-apja.htmlAz apaság fogalma nem merül ki csupán a gyermeknemzésben - ennél jóval több és összetettebb: az életre szóló érzelmi kötődésen túl a férfi számára voltaképpen egy fontos szerep, identitás, feladat, kihívás és lehetőség is egyszerre. Probléma akkor merülhet fel, ha felvetődik a gyanú, hogy a gyermek biológiai apja esetleg nem azonos az őt nevelő apával…Család--Piknikkel ünnepelte kisfia születésnapját a kéz és láb nélküli férfihttp://www.life.hu/csalad/20140214-nick-vujicic-kisfia-egyeves-szuletesnapjat-hatalmas-zsurral-unnepeltek-meg.htmlNick Vujicic és családja egy fergeteges hangulatú születésnapi bulit tartott a gyerkőc tiszteletére. Volt lufi, játék, sőt még tortában fetrengés is.CsaládOrigoÍgy ünnepli a Valentin-napot Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20140214-katalin-hercegno-a-northolti-kozepiskola-the-art-room-muveszetterapias-program-megnyitojan-tolti-a.htmlEgy középiskola művészetterápiás programjának megnyitóján tölti a szerelmesek ünnepét Vilmos herceg felesége.Család--Bántalmazott nőknek segít Vajna Tímeahttp://www.life.hu/csalad/20140214-vajna-timea-andy-vajna-felesege-is-csatlakozott-az-egymilliard-no-ebredese-nevu-kampanyhoz.htmlAndy Vajna felesége is részt vesz a One Billion Rising nevű pénteki eseményen, amely az asszonyok és gyerekek terrorizálása ellen emeli fel a hangját. Timi annak idején a saját bőrén tapasztalta, milyen áldozatnak lenni, akkor Jaksity Kata nyújtott neki segítő kezet. CsaládOrigoÍgy néz most ki Tom Cruise lánya, Surihttp://www.life.hu/csalad/20140214-hetevesen-a-megszolalasig-hasonlit-edesanyjara-katie-holmes-ra-kislanya-suri.htmlKatie Holmes és Tom Cruise kislánya, a hétéves Suri megszólalásig hasonlít édesanyjára.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.