Interaktív Divathét szoknya London okostelefon Nokia Lumia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A forradalmi ruhadarab Nokia Lumia okostelefonokból áll, amelyek változtatják színüket viselője hangulatához igazodva. Ilyen, amikor a technológia és a divat egyesül.

Az igaz érzelmekre nyíló csodamelltartó és a fogyókúrás szuperfehérnemű után itt az interaktív szoknya. A világ első ilyen kreációja a londoni divathéten mutatkozott be.

Forrás: NORTHFOTO/MIles Willis 2012/Swns.ComMiles Willis

Fyodor Golan tervező 35 darab Nokia Lumia okostelefont használt fel a szemkápráztató ruhadarabhoz. A készülékek összekapcsolódnak és változtatják a színüket, ahogy a szoknya mozog, a viselő pedig egy gombnyomásra tudja alakítani a dizájnt. Sőt, a modell sapkájába beépített kamerán keresztül még azt is láthatjuk a sok kis képernyőn, amit viselője épp néz. Zseniális!

Bugyi nélkül ünnepelt Paris Hiltonhttp://www.life.hu/trend/20140217-paris-hilton-amerikai-milliomos-hotellanc-orokos-bugyi-nelkul-unnepelte-33-szuletesnapjat.htmlMerész ruhát választott születésnapi bulija szettjéül a milliomos örökösnő, amely alá se melltartó, se alsónemű nem kellett.TrendOrigoDér Heni ruhája tarolt A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20140217-az-mtva-n-futo-a-dal-cimu-eurovizios-versenyen-der-heni-enekesno-ruhaja-volt-a-legszebb.htmlAz énekesnő ruhájába már az elődöntőn beleszerettünk, ezért a Life.hu utánajárt, honnan a színes, szexi, különleges világot idéző viselet.Trend--A fekete volt az úr a BAFTA-díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20140216-bafta-dijatado-2014-legszebb-ruhak-angelina-jolie-cate-blanchett-helen-mirren.html2013-ban is a fekete uralta a BAFTA-díjátadó vörös szőnyegét, és idén is sokan választottak éjfekete kreációkat a nagy napra. Púderszínek, igéző kékek, tűzpiros és üde mintás összeállítások helyett a színésznők sötét árnyalatokkal játszottak biztonsági játékot, és elvétve akadt csak egy-két sztár, aki valami más mellett tette le a voksát. Ki volt a legszebb? A cikk végén szavazhatsz!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.