A Megasztár egykori győztese hamarosan apai örömök elé néz. Kedvese, Szilvi kisbabát vár.

Ahogy a Life.hu is megírta, Caramel nemrég bevallotta, hogy a gyermekvállaláson gondolkodnak kedvesével. A vágyuk pedig hamarosan teljesülhet. Az énekest és Szilvit többször is látták kijönni egy nőgyógyászati magánklinikáról, ahonnan a hírek szerint legutóbb széles mosollyal az arcukon és egy ultrahangfelvétellel távoztak – írja a Blikk.

Forrás: Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813

Caramel fiatal kedveséről mindig mély szerelemmel és boldogan mesél. Szilviben megtalálta azt a nőt, akire vágyott. A szerelmesek kapcsolatát még az énekes zenei karrierje sem tépázta meg, ugyanis a lány teljes mértékben kiállt párja mellett, és támogatta, amiben csak tudta. Caramel és a félig magyar, félig vietnámi származású lány 2011-ben kilenc hónapig alkotott egy párt, majd szakítottak egy időre, de tavaly újra fellángolt közöttük a szerelem.

„Attól a pillanattól, hogy Szilvit megismertem, azt éreztem, gyereket szeretnék tőle. Tudtam, hogy nagyon fiatal, még csak 18 éves, de hittem benne, hogy egy-két éven belül készek lennénk családot alapítani" – nyilatkozta még 2011-ben Caramel, akinek beteljesült a vágya. A lap megkérdezte az énekest, hogyan készül az apaságra, aki ugyan elismerte barátnője terhességét, de nem szeretett volna még nyilatkozni.