Plüssállatok vigyázzák Simon Cowell kisfia álmát

Forrás: Twitter/Simon Cowell -
Twitter Simon Cowell kisfiú plüssállat újszülött álom X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Factor atyja újabb imádnivaló fotót posztolt Twitter oldalára a négy napja született csöppségről.

Simon Cowell nem tud betelni az apasággal.Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az X-Factor ötletgazdájának kisfia, Eric Valentin-napon jött napvilágra. Cowell egyébként barátja feleségét, Lauren Silvermant ejtette teherbe. A büszke apuka korábban már megmutatta az újszülöttet. Most pedig itt az újabb szívmelengető fotó:

Forrás: Twitter/Simon Cowell

A csöppség egy szürke plédbe van becsavarva, mélyen alszik, miközben két jópofa játék, egy kötött elefánt és egy ennivaló kutya testőrként vigyáz rá. Simon azt is kiírta, hogy az elmúlt három nap csodálatosan telt a kis családnak.

Máris megmutatta kisfiát Simon Cowellhttp://www.life.hu/csalad/20140216-maris-megmutatta-kisfiat-simon-cowell-es-lauren-silverman-eric-februar-14-en-szuletett.htmlAhogy a Life.hu korábban megírta, kisfia született az X-Factor moguljának, Simon Cowellnek. A pici egy kicsit előbb jött a vártnál, és a neve körül is volt némi kavarodás, egy azonban biztos, tündéri baba. A büszka apuka máris közzétette őt a Twitteren.Család--Luxushotelek kutyáknakhttp://www.life.hu/csalad/20140205-otcsillagos-luxushotelek-kutyaknak-ahol-a-vilagsztarok-kedvencei-toltik-szabadidejuket.htmlKutyajó dolguk van a hírességek kedvenceinek. Sokan mindent megtesznek azért, hogy négylábú barátjuk a lehető legjobb bánásmódban részesüljön – gondoljunk csak Paris Hiltonra és hű társára vagy éppen Oprah Winfreyre és kedvencére. Így például ha a gazdi éppen nyaral, hát nyaraljon a kutya is! Íme, a világ legdrágább luxushotelei – kutyák részére.CsaládOrigoCaramel apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20140217-molnar-ferenc-caramel-enekes-kedvese-a-vietnami-szarmazasu-szilvi-elso-kozos-gyermekuket-varja.htmlA Megasztár egykori győztese hamarosan apai örömök elé néz. Kedvese, Szilvi kisbabát vár.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.