A héten a gyémántként ragyogó szettek és a masnik voltak a legnépszerűbbek, de láttunk borzalmas kiegészítőket is a sztárokon - köztük a világ legrondább cipőjét. Kik teljesítettek a legjobban és a leggyengébben? Döntsd el te!

Flittermánia

Beyoncé Knowles ismét elvarázsolt bennünket - a Brit Awards meglepetéselőadója a görög ruhatervező, Vrettos Vrettakos ragyogó kreációjában állt színpadra. Lily Allen szintén a csillogásra szavazott, de igyekezett némileg feltűnőbb szettet választani. A ruha csodás volt, a citromsárga ombre frizura pedig igen meglepőre sikeredett. A kanárisárga Chanel clutch azonban jót tett az összképnek. 

Forrás: Northfoto

A sárga az új arany?

Reméljük, igen, ez a szín ugyanis visz némi frissességet a vörös szőnyeges szettekbe. Rita Ora kanárisárga estélyije és Poppy Delevingne mustársárga szettje is szívderítő látványt nyújtottak. Rita barna bőréhez remekül passzolt ez az árnyalat, és Poppy sem lőtt mellé a fáradtabb színnel. 

Forrás: AFP, Northfoto

Virgácsmutogatás - csakis miniben

Ilyen lábakat vétek eltakarni, és ezzel mi is maximálisan egyetértünk. Rosie Huntington-Whiteley egy Saint Laurent miniben mutatta meg, miért is imádja őt annyira Jason Statham. Laura Whitmore is egy nagyon hasonló szettet választott, de a tüll felsőrész felett inkább szemet hunyunk.

Forrás: AFP, Northfoto

Masnik, másképp

Méghogy egy bizonyos kor fölött nem illik masnikat viselni? Kylie Minogue erre rácáfolt, méghozzá nem is kicsit a William Wilde tervezte latexruhával. Emma Watson azonban ismét bebizonyította, hogy stílushercegnő - azonnal beleestünk a héten viselt Giambattista Valli ruhacsodájába.

Forrás: AFP, Northfoto

Sokkolj és címlapra kerülsz!

Jessie J a héten kétszer is kiakasztott bennünket. Egyszer kötözött sonkaként pózolt a sztárok között, egy másik alkalommal pedig sikerült magára kennie az év legrémesebb rúzsát. Van még mit tanulnia Jessie-nek, az biztos!

Forrás: AFP