Beyoncé uralta a vörös szőnyeget? - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Kylie Minogue Emma Watson Beyoncé Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a gyémántként ragyogó szettek és a masnik voltak a legnépszerűbbek, de láttunk borzalmas kiegészítőket is a sztárokon - köztük a világ legrondább cipőjét. Kik teljesítettek a legjobban és a leggyengébben? Döntsd el te!

Flittermánia

Beyoncé Knowles ismét elvarázsolt bennünket - a Brit Awards meglepetéselőadója a görög ruhatervező, Vrettos Vrettakos ragyogó kreációjában állt színpadra. Lily Allen szintén a csillogásra szavazott, de igyekezett némileg feltűnőbb szettet választani. A ruha csodás volt, a citromsárga ombre frizura pedig igen meglepőre sikeredett. A kanárisárga Chanel clutch azonban jót tett az összképnek.

Forrás: Northfoto

Ki ragyogott szebben a gálán?

A sárga az új arany?

Reméljük, igen, ez a szín ugyanis visz némi frissességet a vörös szőnyeges szettekbe. Rita Ora kanárisárga estélyije és Poppy Delevingne mustársárga szettje is szívderítő látványt nyújtottak. Rita barna bőréhez remekül passzolt ez az árnyalat, és Poppy sem lőtt mellé a fáradtabb színnel.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek áll jobban a sárga?

Virgácsmutogatás - csakis miniben

Ilyen lábakat vétek eltakarni, és ezzel mi is maximálisan egyetértünk. Rosie Huntington-Whiteley egy Saint Laurent miniben mutatta meg, miért is imádja őt annyira Jason Statham. Laura Whitmore is egy nagyon hasonló szettet választott, de a tüll felsőrész felett inkább szemet hunyunk.

Forrás: AFP, Northfoto

Melyik szépséghez passzol jobban a miniruha?

Masnik, másképp

Méghogy egy bizonyos kor fölött nem illik masnikat viselni? Kylie Minogue erre rácáfolt, méghozzá nem is kicsit a William Wilde tervezte latexruhával. Emma Watson azonban ismét bebizonyította, hogy stílushercegnő - azonnal beleestünk a héten viselt Giambattista Valli ruhacsodájába.

Forrás: AFP, Northfoto

Kihez passzol jobban a masni?

Sokkolj és címlapra kerülsz!

Jessie J a héten kétszer is kiakasztott bennünket. Egyszer kötözött sonkaként pózolt a sztárok között, egy másik alkalommal pedig sikerült magára kennie az év legrémesebb rúzsát. Van még mit tanulnia Jessie-nek, az biztos!

Forrás: AFP

Melyik gönc a rémesebb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.