Különleges frizurákkal hódítottak A Nagy Duett sztárjai

frizura A Nagy Duett haj Cserpes Laura Pokorny Lia Dundika Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett adásában dögösebbnél dögösebbre öltöztetik a versenyzőket. Liptai Claudia minden héten istennőként tündököl. A Life.hu viszont ez alkalommal nem a ruhákra, hanem a frizurákra koncentrált. Volt mire.

"Ez alkalommal a látványra megyünk" - nyilatkozta Király Viktor a produkciójuk előtti kisfilmben, és igaza lett. Olyan elképesztő frizurával léptek a színpadra, hogy csak néztünk. Dundika haját megannyi biztosítótű díszítette, Király Viktor séróját is jól belőtték a fodrászok.

Forrás: TV2

Cserpes Laura is frizurája új oldalát mutatta meg. A Nagy Duett versenyzője hatalmas mikrofonfrizurával állt a színpadra. Jól áll neki? Szerintünk igen!

Forrás: TV2

Igazi vadmacskává változott a színpadon Csisztu Zsuzsa, akinek cicafül-kontyot varázsoltak a műsor stylistjai. A szellemes produkcióhoz a stylistok kreativitása is hozzájárult. Sipos Peti macskafülre zselézett haja, a nadrágján lógó számítógépes egér mellett csak egyetlen dolgot hiányoltunk: a szereplők macskafarkait.

Forrás:TV2

Pokorny Lia különleges homlokcsigáiról is meg kell emlékezzünk egy pillanatra. Legalább olyan tökéletes volt az összkép, mint Dolhai Attilával közös produkciójuk. Kár, hogy az a csipetnyi bevállalás hiányzott belőle.

Forrás: TV2
Charlie angyalaként hódít Liptai Claudia A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/trend/20140223-liptai-claudia-zold-ruhaja-a-nagy-duett-elo-adasaban.htmlLiptai Claudia ismét hozta a formáját A Nagy Duett élő adásában. Az év műsorvezetője zöld selyemfényű ruhával bizonyította, kevés nála dögösebb műsorvezető létezik jelenleg.Trend--Hajdú Péter: "Lehet rajtam röhögni!"http://www.life.hu/bulvar/20140222-hajdu-peter-zoltan-erikaval-tancol-es-enekel-a-nagy-duettben.htmlKihagyhatatlan élmény lesz Hajdú Péter és Zoltán Erika párosa a vasárnap esti Nagy Duettben. Hajdú fényes diszkó-zakóban pörög majd a hátsóján a '80-as évek bulizenéjére!TV + Bulvár--Dundika babát vár? Kasza Tibi élő adásban szólta el magáthttp://www.life.hu/bulvar/20140223-kasza-tibi-a-nagy-duettben-elszolta-magat-dundika-terhessegerol.html"Nagyon szeretnénk még. Én imádnám. Rajta vagyunk!" - nyilatkozta néhány hete a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának Majoros Hajnalka. A Nagy Duett versenyzője kisbabát vár? Kasza Tibi szerint igen.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.