Cuki nyakláncot kapott a húgától Katalin hercegnő

nyaklánc Pippa Middleton Katalin hercegnő ajándék Vilmos herceg medál György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis György és Vilmos herceg is ott lóg a hercegnő nyakában. Az ékszert a hírek szerint Pippa ajándékozta oda nővérének.

Hála Pippa Middletonnak, most mindkét herceg ott lóg nővére, Katalin hercegnő nyakában. Az ékszeren, amelyet a hercegnő a húgától kapott ajándékba, ott található egy medál György herceg nevével, egy másik pedig Vilmos monogramjával. Az aranyos ékszert a hírek szerint egy online üzlet küldte a hercegnő húgának.

Katalin hercegnő a nyaklánccal Forrás: http://www.mercimamanboutique.com/
Így nézne ki Katalin rövid hajjalhttp://www.life.hu/trend/20140219-katalin-cambridge-hercegnoje-igy-festene-rovid-hajjal-tobb-szinben.htmlKamilla azt tanácsolta (vagy parancsolta) Cambridge hercegnőjének, hogy szabaduljon meg hosszú tincseitől. A Life.hu eljátszott a gondolattal, hogyan festene Katalin rövid, pixie frizurával vagy éppen Kamilla sérójával. Durva...TrendOrigoHajvágásra kötelezik Katalint?http://www.life.hu/trend/20140219-katalin-hercegnot-vilmos-feleseget-arra-kerte-kamilla-hogy-vagassa-le-rendezetlen-hosszu-hajat.htmlCambridge hercegnőjét Kamilla megkérte, szabaduljon meg hosszú loknijaitól és fesse is más színűre a haját. Korábban a brit királynő adta parancsba, hogy változtassák meg Vilmos feleségének öltözködési stílusát.Trend--Megszegte a királynő parancsát Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20140218-katalin-hercegno-a-buckingham-palota-estelyen-ujra-felvette-piros-alexander-mcqueen-ruhajat.htmlCambridge hercegnője ismét ragyogott tűzpiros Alexander McQueen ruhájában, amelyben mindössze egyetlen kifogásolnivalót találhatott Erzsébet királynő.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.