Csodaszépek Kozma Orsi ikerbabái

Forrás: Kozma Orsi hivatalos Facebook oldala -
fotó Kozma Orsi Facebook szülés gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Kozma Orsi korábban csak apró részleteket posztolt gyerekeiről, most a Facebookon megmutatta őket "teljes egészében". Az ikrek gyönyörűek. 

"Ma hét hónaposak a babákok... El sem hiszem..." - írta gyermekei fotójához a legnagyobb közösségi portálon az énekesnő.

Forrás: Kozma Orsi hivatalos Facebook oldala

Orsi császárral hozta világra gyermekeit, Annát és Sárát, néhány hónap múlva azonban már újra bombaformában volt.

Nem akarja elhagyni mamiját az újszülött http://www.life.hu/csalad/20140222-nem-akarja-elhagyni-edesanyjat-az-ujszulott-kisbaba-meghato-video.htmlÍgy szereti anyukáját a kisbaba. Nézd meg a csodálatos videót!Család--Caramel: "Öt-hat terhességi tesztet is megcsináltunk"http://www.life.hu/csalad/20140221-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-caramel-enekes-es-parja-szilvi-babat-varnak.htmlMint ahogy a Life.hu megírta, a Megasztár egykori győztese hamarosan apai örömök elé néz. Kedvese, Szilvi terhes, a baba szeptemberben születik meg. Család--Pásztor Anna gyermeke igazi rock and roll-babahttp://www.life.hu/csalad/20140130-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-pasztor-anna-kisfia-beni-igazi-rock-and-roll-baba.htmlAz extravagáns énekesnőnél a terhessége ideje alatt sem állt meg az élet. Szinte az utolsó percig koncertezett, majd a baba megszületése után pár héttel máris színpadra állt. Ráadásul a kicsi is mindig ott van édesanyja fellépésein.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.