fashion week Anne Hathaway Jennifer Lawrence Jessica Chastain ruha Angelina Jolie Cate Blanchett Lupita Nyongo Amy Adams Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk az Oscar-gála fotóit nézegetni, mert a ruhák mindig lenyűgöznek bennünket. Most már csak néhány nap van az idei díjátadóig, mi pedig hetek óta találgatjuk, vajon ki miben vonul majd a vörös szőnyegen. El is játszottunk a gondolattal, milyen kreációkban indítanánk kedvenc filmcsillagjainkat az év legnagyobb "ruhaversenyén". 

Amy Adams

Az Amerika botrány Oscar-jelölt vörös szépsége ritkán hibázik, ha ruhákról van szó, így biztosak vagyunk abban, hogy idén jelöltként nagyon odateszi magát. Amy imádja a romantikus stílust, ugyanakkor az Amerikai botrány óta szívesen visel hasig dekoltált ruhákat, így mi arra tippelünk, hogy két kedvenc stílusát ötvözi kedvenc libanoni tervezőjével, Elie Saabbal. Az eredmény lehetne akár ez a tojáshéjszínű ruhacsoda is. Kíváncsi vagy, mit adnánk Amyre? Fogd meg az egérrel a korongot, és húzd el balra!

/1402/Amy_A201422514231

Cate Blanchett

A Blue Jasmine Oscar-jelölt színésznőjének sem kell a szomszédba mennie stílustippekért. Cate igyekszik mindig valami extrát, valami különlegeset viselni, így biztosak vagyunk abban, hogy a levendulaszínű Armani Privé ruha csodásan mutatna a színésznőn.

/1402/Cate_201422514105

Sandra Bullock

A Gravitációért jelölt filmcsillag szereti a klasszikus, ugyanakkor szexi darabokat, és szívesen visel feketét is. Mi ebben a csodás Carolina Herrerra kreációban képzeljük el Sandrát, aki egyébként nem először választana a tervezőnőtől.

/1402/Sandr201422514111

Lupita Nyong'o

A fiatal színésznő bőrszínéhez mesésen passzolnak az élénk, feltűnő színek. A sztárok legtöbbje biztosan feketében, púderszínben, aranyban vagy ezüstben lesz, de reméljük, hogy Lupita kitűnik majd a tömegből egy csodálatos színkombinációval - ezért ezt a Giambattista Valli ruhát szívesen látnánk rajta.

/1402/Lupit2014225141147

Julia Roberts

A szintén jelölt színésznő mostanában szinte mindig feketét választ, Armanit pedig imádja, így könnyen lehet, hogy idén is kedvenc tervezőjét kéri fel ruhakészítésre. Juliának remekül áll a görögös stílus is, mi ezt a kreációt tudjuk rajta elképzelni.

/1402/Julia2014225141234

Jennifer Lawrence

A tavalyi Oscar-díjas szépség idén is a jelöltek között van, arra pedig mérget veszünk, hogy ezúttal is Diorban lesz. Most úgy érezzük, kizárt, hogy a tavalyi ruhacsodát überelje, épp ezért az ő választását várjuk a legjobban. Ha Jennifer nem kap egy egyedi Dior kreációt, akkor az idei couture kollekcióból választ majd, ami különösen nem nyerte el a tetszésünket. Ez a fazon azért passzolna a Life.hu kedvenc színésznőjéhez.

/1402/Jenni2014225141317

Anne Hathaway

A színésznő tavaly a díjazottak között volt, így idén díjátadóként egészen biztosan ott lesz a gálán. A bájos világsztár imádja a különleges, meglepő darabokat, így örülnénk, ha ezt az olajzöld Valentino Couture ruhacsodát viselné.

/1402/Anne_201422514142

Angelina Jolie

A felsliccelt ruhával már stílust teremtett, a BAFTA-gálán pedig leckét adott a maszkulin stílusból, de Brad Pitt kedvese akkor lenne igazán merész, ha az Oscar-gálán is bevállalna valami olyat, amit más biztosan nem tenne. A színésznő imádja az Atelier Versace kreációkat, és nem kétséges, hogy pompásan állna neki ez a különleges szabású, fekete overall.

/1402/Angel2014225141543

Jessica Chastain

A vörös hajhoz pompásan mutat az arany és a lila, ráadásul Jessica szeret istennőnek öltözni, így nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a színésznő lenne az egyik legszebb az Oscar-gálán ebben a Zuhair Murad csodában.

/1402/Jessi2014225141628

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.