Kim Kardashian lesz a bécsi Operabál sztárvendége

Forrás: AFP/Getty Images/Dave Kotinsky -
bécsi Operabál kim kardashian operabál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Finisbe értek a csütörtöki 58. bécsi Operabál előkészületei: a Bécsi Állami Operaházat ötszáz munkás készíti fel a több mint ötezer vendég fogadására. Az est sztárvendége Kim Kardashian lesz. 

Hónapok óta nem lehet már jegyet kapni a bálra. Az 5150 vendég között a politika képviselői is jelen lesznek: Heinz Fischer szövetségi elnök, Werner Faymann kancellár és Michael Spindelegger alkancellár is. Fischer a páholyában fogadja Kofi Annan volt ENSZ-főtitkárt. A bálra várják továbbá mások mellett Stefan Ruzowitzky rendezőt, Anna Maria Kaufmann német musicalsztárt, Sunnyi Melles és Tobias Moretti színészeket, illetve Christian Ludwig Attersee festőt is. Richard Lugner milliomos osztrák építési vállalkozó sztárvendége idén Kim Kardashian amerikai médiaszemélyiség és Ivian Sarcos, a 2011-es Miss World venezuelai győztese lesz. Az év társasági eseményéről az osztrák televízió is többórás közvetítéssel jelentkezik.

Forrás: AFP/Getty Images/Dave Kotinsky

Kíváncsian várjuk, hogy a mostanában egészen csinos Kim Kardashian miben mutatja meg bájait Auszria leggazdagabbjai előtt. Ha kíváncsi vagy Kim kreációjára, péntek délelőtt megnézheted majd a ruhát a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.