Telekom Vivicittá új élet projekt összefoglaló albert kinga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre a hétre Kinga elfáradt. Ez nem is csoda, hiszen rengeteg edzés van mögötte. De ahogyan a betegsége után felállt, úgy ezúttal sem esett kétségbe: nagy levegőt vett és tovább folytatta a kitartó munkát. Nézzük, mi történt vele ezen a héten.

Hétfőn megkapta Kinga a heti edzéstervét. Már akkor látta, hogy ismét egy kemény edzésekkel teli hét vár rá.

/1402/Kinga2014228143745

Az otthoni erősítő gyakorlatokhoz a Vitalteam tagjai, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás adott hasznos tanácsokat.

A héten váratlanul betoppantuk Kingához: a Life.hu stábja és Gajdos Tamás, a Kezdj új életet program mozgáskoordinátora megleste, betartja-e a Kinga a dietetikus által javasolt étrendet. Korábban kiderült ugyanis, hogy Kinga túlságosan sok cukrot és húst fogyaszt, így arra kérték őt, fogyasszon több zöldséget, gyümölcsöt, natúr joghurtot, kefírt illetve a hús helyett inkább halat válasszon a vásárláskor.

Mivel Kinga fizikai aktivitását nagyban befolyásolja a térdében lévő gyulladás folyamatos jelenléte, ezért az edzői úgy döntöttek, Kingának gyógytornára is szüksége van. Ennek hatására ugyanis gyorsabban rendbejöhet, így teljes gőzzel készülhet az áprilisi Vivicittára.

Február 27-én este Szócska Miklós, egészségügyért felelős államtitkár, Nagy Tímea, kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Kropkó Péter, Ironman, a Life.hu sztárszerzője és Kovács Kokó István olimpiai és világbajnok ökölvívó együtt futott Kingával az Emberi Erőforrások Minisztériumának épülete elől a Hősök terére. A közös futás célja az volt, hogy már most népszerűsítsék a Mozgás Éjszakáját, amire június 28-ról 29-re virradó éjszaka kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.