Hollywood álomnője után kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan is festene a legszebb magyar hölgyekből összegyúrt szépség. Ismerjétek meg a győztest!

Az utóbbi napokban több ezren szavaztatok arra, melyik magyar szépségnek van a leggyönyörűbb haja, szeme, orra és ajkai. Szerintünk az összes "versenyző" nagyon csinos, a szavazásból azonban kiderült, ti milyennek képzelitek el a tökéletes arcot. A legszebb szemű híresség Rúzsa Magdi lett, ami nem is csoda, hiszen az énekesnő hatalmas, olívazöld szemei valóban különlegesek. A legtöbben Radics Gigi barna, hullámos hajkoronáját és Kiss Ramóna tökéletes orrát ítéltétek a legvonzóbbnak. Az ajkak versenyében pedig a sikeres magyar modell, Palvin Barbi lett az abszolút győztes.

Forrás: http://rmfc.hu, Rostás Bianka/Life.hu, Chanel, Zih Zsolt/MTVA

Eljátszottunk a gondolattal, mi történne, ha a legszebb külső tulajdonságokból összegyúrnánk az álomnőt - az eredmény azonban több, mint meglepő. A fotó alapján megállapíthatjuk, hogy a legszebb arcokat éppen az egyediség, a szépséghibák és a különleges vonások teszik gyönyörűvé - a tökéletes vonásokból azonban nem mindig sülnek ki jó dolgok.

Korábban azt próbáltuk ki, mi történne, ha a legszebb világsztároknak szimmetrikus lenne az arcuk. A meglepő fotókért kattints ide!