Míg a DailyMail cikke arról értekezik, hogy megtalálta-e már Katalin hercegné és Vilmos herceg a tökéletes dadát, addig mi nem tudjuk eldönteni, vajon a kis Györgyöt látjuk a fotón, vagy valaki mást.

A kis György herceg születésekor bejárta a hír a sajtót, hogy Vilmos herceg egykori dadáját kérte fel, hogy vigyázzon a trónörökösre. A 71 éves Jessie Webb eddig szívesen segített, de az áprilisban esedékes ausztrál körutazást már nem vállalta be a kora miatt. A hercegi pár január óta keresi az ideális dadust.

A britek természetesen brit dadát szeretnének, de a pár a hírek szerint egy más országból származó, 22 éves lányt választott ki a munkára, akit már le is szerződtettek. Amíg a DailyMail cikke alatt a kommentelők azon vitatkoznak, hogy milyen nemzetiségű dadára lenne szüksége a kis Györgynek, mi teljesen rácsodálkoztunk arra a fotóra, amellyel a cikket illusztrálták. A képaláírás szerint a fotón Katalin hercegné és György herceg látható. Vajon tényleg ők azok, vagy inkább Katalin hasonmása fog egy hasonmás kisbabát?