Az Oscar-gála legszebb kismamái

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain -
Oscar-gála Bruce Willis Emma Heming-Willis Oscar 2015 Chris Hemsworth Elsa Pataky Oscar 2014 Olivia Wilde kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis fiatal felesége, Emma Heming, és az ikrekkel várandós, magyar származású Elsa Pataky és Olivia Wilde sem hagyta ki az év legnagyobb filmes eseményét. Pezsgő helyett azonban minden bizonnyal csak gyümölcslével koccintottak.

Tündököltek Hollywoodban az állapotos hírességek. Volt, aki már nagyobb, akadt, aki még takarosabb pocakkal bulizott. A magyar származású Elsa Pataky az előbbi kategóriát erősíti: Chris Hemsworth neje gyönyörű kékszínű ruhába bújt. A modell-színésznő ikreket vár, de van már egy kislányuk is.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Bruce Willis bájos neje, Emma Heming a klasszikus feketére szavazott, amikor az Oscart követő Vanity Fair partin megjelent. Nagyon édesen óvja szerelmét a színész! Ahogy a Life.hu is megírta, decemberben jött a hír, hogy a simlis akcióhős ötödszörre is apa lesz, miután fiatal felesége már a második gyermeküket hordja a szíve alatt, előző kapcsolatából Demi Moore-tól pedig három lánya van.

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain

Olivia Wilde színésznő is feketébe bújtatta pocakját, de hátát szabadon hagyta. Gyönyörű kiegészítőkkel dobta fel ruháját, karkötője, fülbevalója és táskája is nagyon trendi.

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain
Ereszd el a hajam az Oscar után - ilyen göncökben buliztak a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20140303-oscar-2014-a-legszebb-es-a-legcsunyabb-ruhak-a-dijatado-utani-buliban.htmlA díjátadó után a világsztárok legtöbbje Elton Johnnál vagy a Vanity Fair partiján folytatta tovább a bulizást. Ide azonban más ruha dukál, mint az Oscar-gálára. Eddig hiányoltuk a színes ruhakölteményeket - lássuk, az afterpartin miben parádéztak a hírességek.TrendOrigoRihanna frizurájával Oscarozott Jared Letohttp://www.life.hu/news/20140303-jared-leto-oscar-dijas-szinesz-haja-ugy-festett-mint-rihanna-2013-as-voros-szonyeges-frizuraja.htmlA frissen díjazott színész hosszú haja úgy állt, mint az énekesnő 2013-as vörös szőnyeges frizurája. De ha jobban megnézzük, Jézusra is hasonlít – vicceskedik az egyik amerikai portál. News--Jennifer Lawrence megint elesett az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/news/20140303-jennifer-lawrence-szineszno-2013-hoz-hasonloan-iden-is-elesett-az-oscar-galan-a-voros-szonyegen.htmlA bájos színésznő ezúttal nem a szobrocska átvételekor botlott meg, hanem még a vörös szőnyegen. Hiába, még egy hollywoodi sztárnak sem egyszerű magas sarkúban lépdelnie.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.