Bruce Willis fiatal felesége, Emma Heming, és az ikrekkel várandós, magyar származású Elsa Pataky és Olivia Wilde sem hagyta ki az év legnagyobb filmes eseményét. Pezsgő helyett azonban minden bizonnyal csak gyümölcslével koccintottak.

Tündököltek Hollywoodban az állapotos hírességek. Volt, aki már nagyobb, akadt, aki még takarosabb pocakkal bulizott. A magyar származású Elsa Pataky az előbbi kategóriát erősíti: Chris Hemsworth neje gyönyörű kékszínű ruhába bújt. A modell-színésznő ikreket vár, de van már egy kislányuk is.  

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Bruce Willis bájos neje, Emma Heming a klasszikus feketére szavazott, amikor az Oscart követő Vanity Fair partin megjelent. Nagyon édesen óvja szerelmét a színész! Ahogy a Life.hu is megírta, decemberben jött a hír, hogy a simlis akcióhős ötödszörre is apa lesz, miután fiatal felesége már a második gyermeküket hordja a szíve alatt, előző kapcsolatából Demi Moore-tól pedig három lánya van.

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain

Olivia Wilde színésznő is feketébe bújtatta pocakját, de hátát szabadon hagyta. Gyönyörű kiegészítőkkel dobta fel ruháját, karkötője, fülbevalója és táskája is nagyon trendi.

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain