Az idei Oscar-gálán a nude színű darabok taroltak, a díjátadót követő partikra pedig lazább göncöket választottak a színésznők. Most megmutatjuk, milyen sminkek és hajak hódítottak az év legnagyobb filmes eseményén. 

Hová lettek a narancspiros ajkak?

2014 legeleje óta tudjuk, hogy idén a narancspiros ajkak a legtrendibbek. Mire megszerettük a színt, már el is tűnt - az Oscar-gálán ugyanis szinte senki sem viselte ezt az árnyalatot. Jobban mondva a legtöbb színésznő semmiféle árnyalatot sem viselt - Naomi Watts és Emma Watson kivételével mindenki a natúr ajkakra szavazott. 

Bár nagyon hiányoljuk az isteni bogyószíneket és a tűzpirosat, úgy döntöttünk, kiegyezünk a hétköznapi rúzsválasztással, és nem bánjuk, hogy Jessica Biel és Jennifer Garner is így tettek.

Forrás: AFP

Sehol egy élénk szemsmink

Színes szemhéjporok, szempillaspirálok és kontúrok helyett az egyszerű, fekete tusvonal és a nude szemhéj hódított. Olivia Wilde és Charlize Theron sminkje kiemelte mindkét színésznő igazi szépségét, a szívünk mélyén azonban vágytunk volna némi színes szemhéjpúderre. 

Forrás: AFP

Aki bevállalt valami mást

A legtöbb színésznő egyszerű, apró kontyot vagy kiengedett, oldalra halmozott frizurát viselt, Diane Kruger azonban másként tett: a német filmcsillag a különleges csipkeruhájához fonatokat választott. Jól tette, hajkölteménye egyedi volt és extravagáns.

Forrás: AFP, Northfoto