Beszáll a naptárbizniszbe Rubint Réka

Forrás: Facebook -
Rubint Réka szexi fitneszedző falinaptár Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde babérjaira tör Rubint Réka. A fitneszmami naptárral kedveskedik rajongóinak.

Ízelítőt mutatott a Facebookján rajongóinak Rubint Réka készülő naptárjából. A házaspár egzotikus helyen készíti el a képeket, rajongóik pedig odáig vannak a szexi fotókért.

Forrás: Facebook

"Legszívesebben megmutatnám mindet, de akkor nem lenne meglepi a naptár!" - írta Réka, aki nemrégiben szexi retrofotó-sorozatot készített Norbinak.

Cipőreklámban pucérkodik Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20140303-miranda-kerr-szupermodell.htmlAz egyik világmárka cipőreklámjában vetkőzött meztelenre Miranda Kerr.Trend--Csobot Adél arcaihttp://www.life.hu/trend/20140301-csobot-adel-az-rtl-klub-x-faktoranak-felfedezettje-az-rtl-2-belevalovilaganak-musorvezetoje-az.htmlVannak nála jobb énekesnők, műsorvezetők meg pláne, mégis - a fanyalgások ellenére - odavagyunk Csobot Adélért. A fiatal sztár pedig pontosan tudja ezt, és szinte nap mint nap újabb és újabb fotót posztol magára a közösségi oldalakon. TrendOrigoÖrdög Nóra beragyogja Budapestethttp://www.life.hu/trend/20140209-az-rtl-klub-musorvezetoje-ordog-nora-oriasplakaton-budapest-felett.htmlÓriásplakátokon mosolyog ránk az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.