Terhes pocakja miatt gúnyolták Elsa Patakyt

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner -
Kelly Osbourne Oscar-gála ikrek gúny terhesség Chris Hemsworth pocak vörös szőnyeg Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Olyan, mintha sörhasa lenne" – jegyezte meg egy divatkritikus a magyar származású modell-színésznőre, aki nem mellesleg ikreket vár párjától, Chris Hemsworth-től.

Hatalmas pocakja miatt gúnyolták ki a magyar származású Elsa Patakyt. A modell-színésznőt, aki Chris Hemsworth-től vár ikreket, az E! Online divatújságírója, Joan Rivers tűzte céltáblájára ruhája miatt: elmondása szerint Elsa úgy festett az Oscar-díj-átadó vörös szőnyegén, mint akinek sörhasa van.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Nemrég pedig Kelly Osbourne és néhány stylist is a csúfolódó újságíró mellé álltak, mondván, hogy egy másik ruha sokkal előnyösebb lett volna a várandós Elsának. Megjegyzés: Kelly Osbourne-nak lila haja van.

Nem Elsa volt az egyedüli, aki hatalmas pocakkal állt az Oscar-díj-átadó vörös szőnyegére: nézd meg ide kattintva, kik voltak a gála legszebb kismamái.

Energiatakarékos tippek – így spórolj!http://www.life.hu/csalad/20140303-energiatakarekos-tippek-igy-sporolj.htmlSpórolni szeretnél, de nem tudod, hogyan? Az energiatakarékosság világnapja alkalmából (március 6.) összegyűjtöttünk néhány hasznos és pénztárcát is kímélő tippet, amivel energiát takaríthatsz meg az otthonodban.Család--Extrém hajszínre váltott Ireland Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20140306-ireland-baldwin-amerikai-modell-lilara-festette-hajat.htmlNicole Richie után a Baldwin lány is lilára festette a haját.TrendOrigoNézd meg Nicki Minajt zuhanyzás közben!http://www.life.hu/news/20140306-nicki-minaj-amerikai-rapper-zuhanyzas-kozben-keszitett-magarol-kepeket-instagramjara.htmlSe smink, se paróka, se ruha. A rapper az esti fürdéséről tudósított képmegosztó oldalán.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.