Bikiniben fotózták le az ikrekkel várandós Elsa Patakyt

Oscar-gála ikrek fotózás terhesség kritika mentőmellény Chris Hemsworth bikini Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar származású színésznő hasára mentőmellényt festettek. Előzőleg durván kritizálták az Oscar-gálán viselt ruhája és pocakja miatt.

Elsa Pataky ikrei még meg sem születtek, de máris biztonságban vannak. Chris Hemsworth neje hasára egy fotózás kedvéért festettek egy vicces mentőmellényt. A 37 éves színésznő nagyon élvezte a munkát, végigvigyorogta a fotózást. A képekért kattintsatok IDE!

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Ahogy a Life.hu is megírta, korábban a színésznőt csúnyán bírálták az Oscar-gálás öltözete miatt. Tény, hogy nem a legoptimálisabb ruhát választotta, de azért sörhasnak nevezni a pocakját több mint felháborító! Januárban derült ki, hogy a pár ikreket vár. Van már egy egyéves kislányuk is. Hamar bővült a család.

Szörnyen nézett ki Pamela Andersonhttp://www.life.hu/trend/20140306-pamela-anderson-szinesznot-es-ferjet-rick-salomont-remiszto-fejjel-kaptak-lencsevegre.htmlAz egykori Baywatch-sztárt ijesztő fejjel kapták lencsevégre, amint férjével kiléptek egy étteremből.Trend--Terhes pocakja miatt gúnyolták Elsa Patakythttp://www.life.hu/trend/20140306-elsa-pataky-magyar-spanyol-modell-szinesznot-terhes-pocakja-miatt-gunyoltak-ki.html„Olyan, mintha sörhasa lenne" – jegyezte meg egy divatkritikus a magyar származású modell-színésznőre, aki nem mellesleg ikreket vár párjától, Chris Hemsworth-től.Trend--Extrém hajszínre váltott Ireland Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20140306-ireland-baldwin-amerikai-modell-lilara-festette-hajat.htmlNicole Richie után a Baldwin lány is lilára festette a haját.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.