Tavasszal önkéntelenül is többet foglalkozunk a súlyunkkal, hiszen tudjuk, hogy hamarosan lekerülnek rólunk a ruhák. Márpedig kánikulában és az esti kerti partik időszakában alábbhagy a diétázási vágy, így a fogyókúrákat szívesebben időzítjük tavaszra. Ha te is életmódváltásba kezdenél, de még nem érzed magadban az erőt, akkor inspirációnak következzenek 2013 legnépszerűbb sikertörténetei. 

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.

32 kilót fogyott Blanka

A 158 centis, szöszi lány néhány éve rákapott a finom francia süteményekre, ennek pedig meg is lett az eredménye - 78 kilósan eszmélt rá arra, hogy változtatnia kell. Blankának többek között az Ez zsír! alkalmazás is segített lefogyni, de persze az akaraterejére is szüksége volt. Nagyon odafigyelt az étrendjére, futni kezdett - a sport pedig az élete fontos része lett. "Arról nagyon kevesen beszélnek, hogy a fogyás lelkileg megviseli az embert és sokáig nem hiszi el, hogy már jól néz ki, idő kell ahhoz, hogy elfogadja az új 'testét'" - mesélte Blanka, akinek fogyásáról bővebben itt olvashatsz. 

Forrás: --

 

45 kilótól szabadult meg Florentina

A miskolci lány 14 hónap alatt dobott le 45 kilót, ami igen nagy teljesítmény. Florentina a cukros üdítők és az édességek miatt szedte fel magára a pluszsúlyt - ő 95 kilósan kapott észbe. Akkor mindössze 15 éves volt. Az interneten olvasott utána az egészséges életmódnak: száműzte az étrendjéből a káros szénhidrátokat, az édességeket, a krumplit, a köreteket. Helyettük zöldségből, gyümölcsből, joghurtból, kefirből, szárnyasokból és sok-sok halból állította össze az étrendjét, és elkezdett sportolni is. Kitartását siker koronázta - 45 kilótól szabadult meg. "Elszántság kell és hihetetlen akaraterő, de meg kell próbálni, bele kell kezdeni, mert semmi sem lehetetlen. Eleinte nehéz lesz, az biztos, de szépen lassan kell változtatni, és kitartással igenis el lehet érni a célt" - vallja a lány, akinek történetét itt el is olvashatod. 

Forrás: --

60 kilót dobott le Angéla

A többgyermekes édesanya egy balatoni nyaraláson szembesült azzal, hogy 162 centijéhez 120 kiló társul - ott és akkor azt érezte, nem hízhat tovább. Utánanézett, mit hogyan kellene csinálnia, de nem követett egy divatos diétát sem. Inkább azokból, amiket hasznosnak vélt, átemelte a számára legoptimálisabb részleteket. Száműzte az összes kenyeret, nem evett fehér lisztet, fehér rizst, semmilyen cukrot, édességet, süteményt, zsírt, vajat. Mellőzte a panírozott, bő olajban sült húst, zöldséget, és burgonyából is csak minimális mennyiséget fogyasztott, este 6 után pedig már nem vacsorázott. Persze mozgás nélkül mindez nem ment volt: Angéla a zumba szerelmese lett. "Egy biztos, minden fejben dől el - lehet, hogy ez már közhelynek számít, de tényleg így van. Hiába gondolja valaki azt, hogy szüksége van a fogyókúrára, amíg nem tudatosul benne a dolog, addig nem lesz hosszú távú az eredmény" - vallja Angéla, akinek 60 kilós fogyásáról itt olvashatsz bővebben

Forrás: --