Ezért hízott meg VV Viki

Forrás: RTL 2 -
VV Iza VV Charlotte RTL 2 VV Dorka ValóVilág 6 hízás VV Viki dietetikus Dadda Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viki már a ValóVilág 6 villájába is telten költözött be, de a többi játékos is látványosan meghízott az elmúlt hetekben. A már kiesett Dorka is - saját bevallása szerint - négy kilót felszedett, de Iza arcán és Charlotte hasán is látszik a henyélés. 

Bár a villa "jónője", Iza is sokat panaszkodik, hogy kövérnek érzi magát, leginkább a valóban testes Vikit zavarja a túlsúlya, amit leggyakrabban viccel próbál elütni vagy kompenzálni. A lány korábban, aktív kézilabdás korában, 60 kiló volt, most azonban 75 kilót nyom alatta a mérleg.

Forrás: RTL 2

A lány édesanyja a Blikknek elárulta, Viki korábban nem volt ennyire testes, ám később sem említette, hogy bántaná a súlya, benne sem merült fel, hogy ez mégis belső vívódást okoz gyermekében.

"Amikor leállt a sporttal, hirtelen sokat szedett fel, de nem is csoda, hiszen addig napi kétszer edzett, hetente egyszer pedig meccse volt. Majd kiköltözött Franciaországba, ott is sportolt ugyan, de közel sem olyan intenzíven, mint itthon. A legtöbb kilót viszont az ülőmunkának köszönhetően szedte fel, amit a villa előtti fél évben végzett " – árulta el az asszony. "Bízom abban, hogy amikor kijön a villából, és visszanézi a felvételeket, belátja, hogy ideje lenne tenni valamit a súlya ellen" – tette hozzá.

A Life.hu dietetikusát, Dadda Noémit arról kérdeztük, mi lehet az oka, hogy nemcsak Viki, de a korábban kifejezetten vékony alkatú lányok is jelentős súlytöbbletre tettek szert az elmúlt hónapokban.

"A mozgásszegény életmód és a túlzott energiafelvétel egyértelműen elhízáshoz vezet. Nem beszélve arról, hogy általában, amikor valaki lehangolt, rosszkedvű, akkor evéssel kompenzál, és ha unatkoznak, akkor is nassolnak. A tétlenségben akkor is éhesnek érzik magukat, amikor ez valójában nem így van. Ez a VV-villa lakóinál nem ritka, hiszen mégiscsak be vannak zárva idegenekkel, távol a szeretteiktől. Ráadásul nincs semmiféle motivációjuk arra, hogy többet mozogjanak, hiszen a hízásuk nem befolyásolja a nyerés lehetőségét. Ha több lenne a feladatuk, kötelező lenne a napi sport és korlátozva lenne normális keretek között, hogy mit egyenek, biztosan nem fenyegetne senkit sem az elhízás" - vélekedik a szakember.

Nehezen dolgozza fel a szakítást Tóth Gabi?http://www.life.hu/bulvar/20140312-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-es-marko-robert-szakitottak-az-enekesno-nehezen-dolgozza.htmlAhogy hétfőn, a Fókusz kamerái előtt bejelentették: vége Tóth Gabi és a táncos-koreográfus, Markó Robi románcának. Az énekesnő azonban - úgy tűnik - nehezen dolgozza fel, hogy újabb kapcsolata futott zátonyra. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huJáksó László a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140312-az-rtl-klub-baratok-kozt-cimu-sorozataban-jakso-laszlo-radios-musorvezeto-is-szerepet-kap.htmlTesthezálló feladatot kapott a Barátok közt stábjától Jáksó László. A rádiós a napi soroztaban saját magát alakítja.TV + BulvárOrigoMost megnézheted a kislány Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20140311-liptai-claudia-a-supertv2-kasza-cimu-musoraban-gyerekkori-fotoit-is-megmutatta.htmlKasza Tibor műsorában vendégeskedett hétfőn este Liptai Claudia, aki sok minden más mellett a gyerekkoráról is mesélt. Ennek illusztrálásaképpen azt is megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.