rúdtánc kép Rubint Réka világbajnok tenger szörf Ausztrália Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtáncos világbajnok Ausztráliába utazott, ahol csodás, szexi képek készültek róla.

Új divat ütötte fel a fejét! Egzotikus helyeken pózolnak a celebek. Szerdán abban gyönyörködhettünk, ahogy Rubint Réka pálmafára kúszik, most pedig Pirner Alma tengerparti spárgáját csodálhatjuk meg. Remélhetőleg a szépség csinos popsiját nem bántották a szúrós kövek a mutatvány közben.

Forrás: facebook/Pirner Alma

Alma a távoli földrészre utazott, ahol esténként fellép, napközben pedig élvezi a tengerpart adta örömöket. Új szerelme pedig a szörfdeszkája, amellyel a hűs habokon siklik, utána pedig delfinekkel úszik.„Imádom a tengert, és ma delfinekkel is úsztam, a szörfözést naponta gyakorlom, először otthon, az erkélyen, most pedig már a vízben is bátrabb vagyok a deszkán" - írta közösségi oldalán Alma, akire kicsit irigyek vagyunk.

A króm és a lila mindent visz - körömtrendek tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140312-koromlakkok-2014-tavaszara-gellak-termeszetes-kormok-kromos-szinek-orchidealila.htmlA tűzpiros lakkok és a francia manikűr sosem megy ki a divatból, ami nem is baj, hiszen mi is imádjuk a klasszikus dolgokat. Ha azonban idén tavasszal szívesen kirpróbálnál valami különlegeset és trendit, akkor megmutatjuk, milyen színekkel érdemes próbálkoznod. TrendOrigoSzexi fotón pózol Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20140312-rubint-reka-fitness-edzorol-szexi-fotot-keszitett-ferje-schobert-norbi-fitness-guru.htmlA fitness lady ezúttal sem hazudtolta meg magát és olyan szexin pózolt férjének, amitől a lélegzetünk is elakadt.Trend--David Beckham az évszázad férfimodelljehttp://www.life.hu/trend/20140312-tommy-hilfiger-amerikai-divattervezo-szerint-david-beckham-az-evszazad-fehernemumodellje.htmlA neves divattervező, Tommy Hilfiger szerint minden férfi arra vágyik, hogy egy nehéz nap után egy David Beckham nézzen rá vissza a tükörből.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.