Csordás Ákos X-Faktor verekedés küzdelem verseny sport edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes különleges küzdősportnak hódol, ezért időnként az érmek mellé beszerez pár monoklit és kék-zöld foltot - tudta meg a Life.hu. 

Ákosról kevesen tudják, hogy a japán Nihon thai ju jitsu küzdősportban jeleskedik. Az X-Faktor egykori énekese két éve űzi ezt a különleges sportágat és már komoly versenyek is a háta mögött vannak.

Forrás: Csordás Ákos

„Nem tagadom, hogy ez egy embert próbáló sportág. A legdurvább versenynapon súlyos sérüléseket szereztem be, három kőkemény ellenféltől. Az orrom elrepedt, három bordám eltörött és a szemem alatt sötét foltok keletkeztek. A verseny után két hétig feküdni sem tudtam az oldalamon" - mesélte Ákos, aki bizony egy-egy döntőben kemény ellenfelekkel találkozott.

„Az idei verseny döntőjében egy hatalmas kidobó kinézetű, német ketrecharcossal kerültem össze. Amikor megláttam, tudtam, hogy most össze kell szednem minden erőm, hogy méltó ellenfél tudjak lenni. Nagy örömömre az ezüstérmet sikerült megszereznem ezen a versenyen" - büszkélkedett el Ákos, aki a versenyek előtt az étkezésre is odafigyel.

Forrás: Csordás Ákos

„Fontos a fehérjedús étkezés. Sok rizst fogyasztok verseny előtt és rostokban gazdag ételekkel egészítem ki a napi táplálkozást. Fogyasztok még táplálék-kiegészítőket és aloe verás teljesítményfokozó italt iszom" - magyarázta az énekes, aki bevallotta, mivel három hete szingli, jelenleg nincs, aki izguljon érte egy-egy edzés vagy verseny alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.