Válófélben Halle Berry

Forrás: AFP/Pierre Andrieu -
Halle Barry házasság válás világsztár család Oliver Martinez gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán néhány hónapja kelt egybe Halle Berry és Olivier Martinez, de a hírek szerint már be is fuccsolt a házasságuk.

A két színész házassága azért jutott válságba, mert mind a két fél igen elfoglalt, alig jut idejük egymásra és otthoni teendőikre. Amikor pedig együtt vannak, akkor is csak veszekedni tudnak. Leginkább kisfiúk, a tavaly októberben született Maceo miatt folyik a perlekedés.

Forrás: AFP/Pierre Andrieu

A 47 éves Berry és 48 esztendős francia férje állítólag már nem is él egy fedél alatt. A színésznő a jegygyűrűjét is letette.

Megszületett Halle Berry kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20131006-megszuletett-halle-berry-es-kisfia.htmlTegnap, Los Angelesben adott életet második gyermekének Halle Berry.CsaládMár biztos, hogy fiút vár Halle Berryhttp://www.life.hu/csalad/20130613-halle-berry-es-olivier-martinez-gyermeke-biztos-hogy-kisfiu-lesz.htmlKisfia lesz Halle Berrynek. Ezt az Oscar-díjas színésznő vőlegénye, Olivier Martinez erősítette meg.CsaládTerhespocakot villantott Halle Berryhttp://www.life.hu/csalad/20130409-halle-berry-amerikai-szineszno-terhespocakot-villantott.htmlMár nem takargatja terhességét Halle Berry. Egy gálán máris megmutatta gömbölyödő pocakját.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.