Így készíts vicces reggelit!

fotó Narancs kreatív szendvics macska reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Narancsból macskát, tükörtojásból szívecskét, sajtból virágot - íme, pár tipp, hogyan dobd fel az unalmas reggelit!

Néha jól jön egy kis kreativitás, amikor a reggeli szendvicsedet készíted. Egy-két ötlettel sokkal dizájnosabbá tehetjük a falatokat. Nem beszélve arról, hogy a gyerekek is szívesebben ülnek le az asztalhoz, ha így tálalod nekik az egészséges falatokat. A kérdés már csak az, van-e időd reggel szívecskéket és tulipánokat faragni az alapanyagokból. Ide kattintva még több kreatív reggelit nézegethetsz.

Forrás: designdautore.blogspot

Meztelenkedős Facebook-vírus terjedhttp://www.life.hu/news/20140317-naked-video-link-terjed-a-facebookon-ne-nyissatok-meg-mert-virus.htmlA meztelen videós linkeket semmiképp ne nyissátok meg, mert egy agresszív vírus!News--Voksán Virág nemzeti lobogóba öltözötthttp://www.life.hu/news/20140315-voksag-virag-nemzeti-lobogoba-oltozott.htmlVoksán Virág furcsa szerelést választott magának március 15-ére.NewsOrigoHivatalos: eljegyezte barátnőjét Johnny Depphttp://www.life.hu/news/20140315-hivatalos-eljegyezte-baratnojet-johnny-depp.htmlÚgy tűnik, a Karib tenger kalóza, Johnny Depp betartotta az esküvőről tett ígéretét: eljegyezte a nála jóval fiatalabb barátnőjét az örök agglegénynek gondolt világsztár.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.