A nyolchetes kölyökkutyának végleges neve még nincs, de ha ügyes lesz, akár filmforgatásokra is viszik majd. Hollywoodi sztár lesz belőle?

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Vajnáék baby-je, a tündéri berni pásztorkutya a minap érkezett meg híres családjába. A cuki blökiről készült videók nem sokkal később már Timi közösségi oldalán landoltak. Most pedig kiderült: busás áron, potom félmillió forintért jutottak hozzá a remek alomból származó kis kedvenchez – írja a Bors.  

Íme, a kis családForrás: Facebook/Tímea Vajna

„Andyvel már fél éve kerestünk az ilyen fajta kutyusok között. Aztán néhány hete Biatorbágyon sikerült rátalálnunk" – mondta a lapnak Timi, aki azt is elárulta, nem sajnáltak ennyit kiadni érte. „A kedvencünkön máris látjuk a rá jellemző tulajdonságokat: családcentrikus, nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám és barátságos. A választásunkkor nagyon fontos volt a fajtatisztasága, hiszen csak akkor szabályosak a foltok a kutyuson" – fejtett ki Vajnáné, aki elárulta azt is, hogy a blöki óvodában fog okosodni, és ha ügyes és picit idősebb lesz, akkor filmforgatásokra is magukkal viszik majd.

A négylábúnak egyelőre még nincs neve, törzskönyvezett neve Chandler. „A Chandler tényleg nem rossz, hiszen ő a Jóbarátok sztárja, de mi ezt meg akarjuk változtatni. A Rambón gondolkozunk, ez illene egy ilyen erős fiúhoz" – elmélkedett Timi.