Dukai Regina pinkre váltott

Forrás: Dukai Regina/Facebook -
modell frizura haj Dukai Regina énekesnő rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megváltoztatta frizuráját Dukai Regina, legalábbis ami a színét illeti. A modell posztolt, a rajongók véleményeztek. 

Kelly Osbourne és Nicole Richie után pinkre színezte haját Dukai Regina is. A feltűnő szín persze a modell oldalának követőit is megosztotta, és természetesen kommentek is születtek a poszthoz. Íme:

Forrás: Dukai Regina/Facebook

"Te még akkor is gyönyörű lennél, ha a szivárvány összes színében pompázna a hajad".

"Na igen, ez olyan, mint hogy a hízott liba máját akárhogy készítik el, csak finom lehet... persze simán kisütve a legjobb (*barna haj)..."

"Borzasztó ez a rózsaszín".

"Nekem ez mar túl sok, nem tetszik".

"Pinkivel nagyon feltűnő leszel, nálunk az tuti".

Liptai Claudia ruháját kritizálták a nézőkhttp://www.life.hu/trend/20140317-a-tv2-a-nagy-duettjeben-liptai-claudia-valltomeses-ruhaban-allt-szinpadra.htmlVálltöméses ruhában, szokatlan frizurával vezette A Nagy Duettet vasárnap este Liptai Claudia. Öltözékéről, ahogyan mindig, már az adás előtt posztolt fényképet, amely megosztotta oldala követőit.TrendOrigoÍgy festett a húszéves Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20140311-bodi-sylvi-modell-20-eves-kori-fotojat-posztolta-a-facebookra.htmlNem lehet okuk panaszra Bódi Sylvi rajongóinak. A modell gyakran oszt meg fotókat a Facebookján: láttuk már dögös sellőként vagy macskával pózolva, de szexi nővérként is. TrendOrigoCipőreklámban pucérkodik Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20140303-miranda-kerr-szupermodell.htmlAz egyik világmárka cipőreklámjában vetkőzött meztelenre Miranda Kerr.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.