A fehér overall hódítása - divatbaki a Glamour-gálán

fashion week modell Glamour parti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megmutattuk, milyen ruhakölteményekben partiztak a magyar sztárok az idei díjátadón, arra azonban csak most figyeltünk fel, hogy egy bizonyos ruhadarabot többen is magukénak éreztek. 

Idén a háromszoros Glamour-díjas Palvin Barbi helyett csak új nevek szerepeltek a legjobb modell kategóriában. Ezúttal Kondás Kata lett a győztes, aki egy fehér, galléros overallt viselt a díjátadón. Ám nem ő volt az egyetlen.

Még több ruha a gáláról! Kattints a képre a galériáért!
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Life.hu újságírója felfigyelt arra, hogy két hölgy is nagyon hasonló szettben érkezett a díjátadóra - mindketten egy Zara modellt választottak. Nekünk nagyon tetszik ez a fazon, és abban is biztosak vagyunk, hogy a tegnapi este után még népszerűbb lesz ez a ruhadarab.

Kattints a képre a galériáért!
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fényes öltöny, buggyos nadrág - magyar pasik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140321-glamour-gala-2014-magyar-pasik-a-voros-szonyegen.htmlNem lenne igazságos, ha csakis a hölgyek öltözködését méltatnánk az idei Glamour-gálán. A Life.hu most megmutatja, miben bulizott a magyar sztárvilág három divatmániás fiatal férfiúja. Trend6 emlékezetes ruha a 2014-es Glamour gálánhttp://www.life.hu/trend/20140321-glamour-women-of-the-year-gala-2014-feledhetetlen-ruhak-es-szettek.htmlIdén a tavalyinál kreatívabban választottak ruhát a magyar sztárok a Glamour Women Of The Year gálára. A hazai díjátadószezon egyik legtrendibb eseményét csütörtök este rendezték, és természetesen a Life.hu is ott volt. Sarka Kata és Dukai Regina ruháját - hála a közösségi oldalaknak - már korábban megmutattuk, most következzen még néhány feledhetetlen ruhaköltemény. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huA hónap színe: az angyali pasztellrózsaszínhttp://www.life.hu/trend/20140318-divat-es-trend-a-honap-szine-a-pasztellrozsaszin.htmlAlig vártuk már, hogy a sötét, téli ruhákat világos, kellemes színű tavaszi göncökre cseréljük. Imádjuk az évszak árnyalatait, így nem volt könnyű megválasztani a hónap színét. Idén hódít a halványrózsaszín a kifutókon és az üzletekben is, mi pedig egyszerűen imádjuk - a Life.hu megmutatja, hogyan viseld!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.