Megszülettek Elsa Pataky ikrei

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
Oscar-gála ikrek Születés Chris Hemsworth biztonsági őr pocak Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Hemsworth és magyar származású neje két újszülöttnek is örülhet. A kis család a Cedars Sinai Medical Centerben van, őrök vigyáznak a biztonságukra.

Elsa Pataky és férje, Chris Hemsworth ismét szülők lettek, miután ikreik a minap világra jöttek, igaz, a kelleténél egy kicsit korábban – értesült a TMZ. Az apróságok nemét és nevét egyelőre nem tudni. A párnak már van egy gyermeke, a mindössze 22 hónapos India Rose. A portál szerint két biztonsági őr folyamatosan őrzi a kórház ajtaját, a büszke apa pedig gyakran a folyosón sétálgat, szintén csak kísérettel.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Ahogy a Life.hu is megírta, Elsát korábban csúnya támadás érte előnytelen ruhája és terhes hasa miatt. A rosszmájúak szerint úgy festett a februári Oscar-gálán, mint akinek sörhasa van. Ő azonban fittyet hányt a gonoszkodókra, inkább elment még egy bikinis fotózásra.

Végre bekötik a fejét Jennifer Anistonnak!http://www.life.hu/csalad/20140321-vegre-bekotik-a-fejet-jennifer-anistonnak.htmlA UsWeekly szellőztette meg azt az információt, hogy Brad Pitt egykori kedvese, Jennifer Aniston a sok és hosszadalmas próbálkozás után végre ismét férjhez megy!Család--Így játszik bájos kishúgával Selena Gomezhttp://www.life.hu/csalad/20140320-selena-gomez-amerikai-enekesno-es-szineszno-kishugaval-grace-szel-jatszik.htmlÉdes családi fotót osztott meg magáról és kistestvéréről az énekesnő.CsaládOrigoMila Kunis terhes?http://www.life.hu/csalad/20140320-mila-kunis-amerikai-szineszno-4-honapos-terhes-ikreket-var.htmlAz amerikai OK! Magazine adta hírül, miszerint Ashton Kutcher menyasszonya babát vár – ráadásul nem is egyet.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.