Kinga legnagyobb ellenfele a héten saját maga volt

mellrák Kokó Szily Nóra új élet projekt Kropkó Péter férj albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga legnagyobb ellenfele a héten saját maga volt: miután visszavonulót fújt, rá kellett vennie magát, hogy ne adja fel a küzdelmet és folytassa az edzéseket. Heti összefoglalónk következik.

Kingának sok rajongója van, akik lélegzetvisszafojtva várták, vajon Kinga tényleg feladja-e a küzdelmet. Egyik legnagyobb csodálója, az olimpiai és világbajnok bokszoló, Kovács "Kokó" István is megragadta az alkalmat és megpróbált Kinga lelkére hatni.

/1403/King_201432202456

De Kinga férje, Tamás is kedveskedett feleségének: akcióba lendült és járókelőket vett rá arra, hogy fussanak vele 100-100 métert. Ezzel Tamás átvitt értelemben összegyűjtött néhány kilométert, amit Kingának ajándékozott. Tamás magánakcióját megnézheted itt.

A héten Szily Nóra és Kropkó Péter is leült Kingával beszélgetni, ahol sok minden kiderült: mi bántotta Kingát, és az is, hogy Péterék hogyan élték meg Kinga visszavonulását. A beszélgetésről készült videónkat itt láthatod.

Kinga folytatja?http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140321-kinga-folytatja.htmlSzily Nóra life coach és Kropkó Péter mozgáskoordinátor, a Life.hu sztárszerzői próbáltak Kinga lelkére hatni. Kinga nekik őszintén elmesélte, mi áll az elvonulása mögött: a negyedéves kontroll vizsgálat komoly lelki terhet rótt a daganatos betegségből nemrég meggyógyult édesanyára. Kinga először szólalt meg eltűnése óta és megtudhattuk azt is, képes lesz e pár hét alatt felkészülni a 10 km-es Vivicittá távra. KingaOrigoKovács "Kokó" István megható szavai Kingánakhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140318-koko-uzent-kinganak-biztatja-hogy-ne-adja-fel-a-versenyt.htmlAlbert Kinga, a mellrákból felgyógyuló, Vivicittára készülő lány elfáradt a kemény edzésektől és meg is orrolt edzőire, amikor azok bejelentették ország-világ előtt, hogy Kinga az áprilisi futóverseny 10 km-es távját készül lefutni. A nagy nyomás hatására Kinga visszavonulót fújt. Barátai és ismert emberek is biztatják, hogy ne adja fel a küzdelmet. Ezúttal a híres boxbajnok és az OzoneNetwork műsorvezetője, Kovács "Kokó" István próbált a lelkére hatni.KingaFotó: Tuba Zoltán - Origo"Ha lehetne, most tartanék egy kis szünetet" - interjú Kingávalhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140311--ha-lehetne-most-tartanek-egy-kis-szunetet-interju-kingaval-aki-nagyon-elfaradt-az-elmult-hetek.htmlA mellrákból felgyógyuló Kinga elhatározta, hogy idén teljesíti a Vivicitta egyik távját. A felkészülésében a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamásmozgáskoordinátorok vannak segítségére. Az edzéseken azonban nem bánnak Kingával kesztyűs kézzel és Kinga egyre fárad. Így vélekedik most minderről. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.