Daniel Craig öccse vetkőzésből él

Forrás: AFP/Getty Images/Bryan Bedder -
aktfotó Daniel Craig vetkőzés fizetés féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem beszélt a színész féltestvéréről, akiről nemrég kiderült, olykor aktfotózásokkal egészíti ki keresetét.

Vetkőznie kell a megélhetésért Daniel Craig öccsének. Harry Craig, aki a sármos színész apjának második házasságából született, pultos fizetését alkalmanként aktfotózásokkal egészíti ki – annak ellenére, hogy a 23 éves öcsi távolról sem nevezhető olyan vonzónak, mint híres bátyja.

Forrás: AFP/Getty Images/Bryan Bedder

A hírek szerint a kapcsolatuk sem túl szoros és Daniel nem is beszél szívesen arról, hogy van egy testvére. Vajon a vetkőzés zavarja Danielt? Harry Craig fotóit ide kattintva nézheted meg.

A Püspökvártól a babakiállításig – kirándulj Győrbe!http://www.life.hu/lifeutazas/20140321-a-puspokvartol-a-babakiallitasig-kirandulj-gyorbe.htmlA turisztikai látnivalók számát tekintve Győr Budapestet és Sopront követve bronzérmes a magyar városok között. De nem csak ezért érdemes ellátogatni ebbe a szép nyugat-magyarországi városba.Utazás--Így rendezd be a babaszobáthttp://www.life.hu/csalad/20140318-igy-rendezd-be-a-babaszobat-mamas-and-papas-cikk.htmlBabona ide vagy oda, egy bizonyos idő után bizony ideje elkezdeni berendezni a babaszobát még a kis jövevény megérkezése előtt.Család--A relaxálás szépít - megmutatjuk, hogyan csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20140321-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-relaxacio-szepit.htmlA relaxáció szó szerint ellazulást jelent. Egyik lényeges hatóeleme, hogy amit elképzelünk, arra testünk reagál, azt meg is valósíthatja. Érdemes napi néhány percet relaxálnod, mert amellett, hogy csökkenti a stresszt, látványosan szépít is. Relaxálj velünk! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.