fashion week tavasz szoknya stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén szinte minden divat, már ami a szoknyákat illeti. 2014 tavaszán hódítanak a cuppanós ceruzaszoknyák, a kislányosan fodros, rakott fazonok, de nem lőhetsz mellé a klasszikus farmerminivel és egy maxi darabbal sem. A Life.hu most a rövid szoknyákat vette górcső alá  - ezekben nem maradnak ám rejtve a virgácsaid!

Csak kislányosan!

2014 tavaszán abszolút újraélheted a gyerekkorodat. A fodros szoknyáknak nemcsak a fazonja bájos, de a mintái is: virágokban és pöttyökben idén biztosan nem lesz hiány. Arra azonban ügyelj, hogy a fodrok és a nagy motívumok csakis vékony combokon mutatnak jól, és ezekkel bizony nagyot lehet hibázni!

1. Trend-Six / Asia Center - 7.900 forint, 2. Zara - 9.995 forint, 3. Mango - 6.995 forint, 4.Trend-Six / Asia Center - 14.900 forint, 5. H&M - 2.990 forint, 6. Springfield - 19,99 euró

Egyenes fazonok

Ha a tested követő darabok mellett döntesz, akkor is van miből válogatnod: a klasszikus farmerszoknyákon kívül ott vannak még a csajos, mintás, egyenes szabású szoknyácskák is. A virágok ehhez a stílushoz is remekül passzolnak, csakúgy, mint a csíkok vagy a koptatás. Ezek a fazonok azért is imádnivalóak, mert magas sarkúval irtó szexisek, de egy sportos lábbelivel is bátran kombinálhatod őket.

1. Zara - 6.995 forint, 2. New Yorker - 3.790 forint, 3. Trend-Six / Asia Center - 11.900 forint, 4. Springfield - 19,99 euró, 5. Shiva / Asia Center - 1.995 forint, 6. Mango - 7.995 forint

Divattippek tavaszra:

Feldobnád a ruhatáradat? Ha hiszed, ha nem, idén 10.000 forint alatt is kapni csinos lábbeliket-ezeket itt már megmutattuk. Ha szép színes tavaszi felsőket is szeretnél,nézd meg a Life.hu kabátkörképjét.Trendi kiegészítőket, sálakat és táskákat pedigitt mutattunk.

Persze új sminkkekkel sem árt meglepned magad-a2014-es körömtrendekértodáig vagyunk, csak úgy, minta természetesen szép ajakrúzsokértés aszuper dúsító szempillaspirálokért.Van miből válogatni!

Színpompás kiegészítők tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140321-divat-es-trend-kiegeszitok-tavaszra-taskak-salak.htmlEgy üde színű táska és egy sál bármely szettel csodákat tesz. Idén tavasszal sincs ez másképp: használd az álomszép tavaszi színeket a kiegészítőkben is!TrendOrigoKellemes színek, kényelmes fazonok - tavaszi cipők 10.000 forint alatthttp://www.life.hu/trend/20140315-trend-es-divat-tavaszi-cipok-es-kiscsizmak.htmlIdeje végérvényesen száműzni a bélelt csizmákat a gardróbodból - jöhetnek a balerinák, a tűsarkúk és a trendi, bélés nélküli tavaszi kiscsizmák. Ha idén tavasszal nem akarsz csillagászati összeget áldozni egy-két új lábbelire, akkor is van miből válogatnod: a Life.hu mutat neked néhány modellt az idei kínálatból, méghozzá 10.000 forint alatt. Jó válogatást!Trend--5 kérdés a szépségről: Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140328-5-kerdes-a-szepsegrol-liptai-claudia.htmlClaudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendFotó: Hajdú D. András - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.