keresztnév Chris Hemsworth Elsa Pataky iker névválasztás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar származású színésznő Instagramon osztotta meg két fiának nevét és aprócska lábait.

Sashának és Tristannak hívják az ausztrál színész, Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky ikreit. A magyar-spanyol származású színésznő, aki múlt héten adott életet két fiának, képmegosztó oldalán tette közzé az alábbi fotót, amelyen mindössze a két fiúcska lábai látszanak.

A bájos fotó Elsa Pataky ikreiről Forrás: Instagram/Elsa Pataky

Nem véletlenül esett a választása a színészpárnak erre a két névre: míg a Tristan Spanyolországban, addig a Sasha Ausztráliában számít népszerű keresztnévnek. Chrisnek és Elsának már van egy 22 hónapos kislánya, India Rose.

Választási plakátok 2014-ben, stylist szemmel - ki viszi a prímet?http://www.life.hu/trend/20140320-valasztas-2014-szemes-nora-szemelyi-stylist-segitsegevel-megneztuk-es-elemeztuk-a-plakatokat.htmlAz egész országot beborítják a választási plakátok, így akiket hidegen hagy a politika, azok is lépten-nyomon belebotlanak a témába. A Life.hu is körbenézett a szerkesztőség környékén, ki hogyan próbál kampányolni. Megkértük Szemes Nóra személyi stylistot, mondja el a véleményét arról, hogy szigorúan stylist és fotós szemmel milyen üzenetet közvetítenek a politikusok a megjelenésükkel, az öltözködésükkel a plakátokon.Trend--Tüntetnek a maláj gép utasainak dühös hozzátartozóihttp://www.life.hu/news/20140325-a-malaysia-airlines-utasainak-hozzatartozoi-tiltakoznak-malajziaban-a-pekingi-nagykovetsegnel.htmlTiltakozók százai vonultak Malajzia pekingi nagykövetségéhez, követelve a Malaysia Airlines március 8-án eltűnt gépével kapcsolatos pontos tájékoztatást. Előzőleg a maláj miniszterelnök bejelentette, hogy a gép valószínűleg az Indiai-óceánba zuhant, nincs túlélő.News--Erzsébet királynő megölését tervezi az al-Kaidahttp://www.life.hu/news/20140325-erzsebet-kiralyno-megoleset-tervezi-az-al-kaida-iszlamista-terrorszervezet.htmlEgy hotelben vagy sporteseményen akarja megölni az iszlamista terrorszervezet az Egyesült Királyság uralkodónőjét. A hírek szerint már azt is eltervezték, hogyan.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.