Sikertörténet: Bombanő lett Ildikó

fogyás sikertörténet szálkásít fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ildikó duci kislányból lett gyönyörű, izmos nő - az életmódváltása olyanannyira jól sikerült, hogy hamarosan fitneszversenyzőként áll majd színpadra. Ez az út azonban nem volt könnyű, Ildikó kitartása azonban hihetetlen volt - következzen most az ő története. 

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.

A 28 éves Molnár Ildikó eszméletlen formában van, de ez nem volt mindig így. Gyermekkorában jelentős súlyfelesleggel indult, ám kitartásának és akaraterejének köszönhetően már túl van az életmódváltáson. ,,A történetem kicsi koromban kezdődött, mikor anyukám terhes lett az öcséimmel. Anyu veszélyeztetett terhesként, hónapokat töltött kórházban, rám pedig a nagymamám vigyázott, aki szeretett engem etetni, leginkább cukros kenyérrel... Ennek az lett a következménye, hogy igen duci kislány lettem, és mire anyu kijött a kórházból, sírva fakadt, mert nem ismert meg. Innentől kezdve cipeltem magammal a súlyfeleslegemet egészen 17 éves koromig" - kezdi történetét Ildikó.

Forrás: Molnár Ildikó

Ekkor azonban a fiatal lány úgy érezte, változtatnia kell, mert így nem élhet tovább. "30 kilóval voltam több a jelenlegi súlyomnál. Észbe kaptam, és arra gondoltam, most vagyok fiatal, most szeretnék én is csinos ruhákban járni úgy. Így intenzív edzésbe és kemény fogyókúrába kezdtem. Leginkább aerobikórákra jártam heti 5-6 alkalommal, és futottam is. Soha nem felejtem el, egy úgynevezett '15 napos diétával' párosítottam az edzést...1 év alatt sikerült 15 kilótól megszabadulnom. Majd a következő 2-3 évben ugyanennyit leadtam, és az edzéseknek köszönhetően sok-sok centivel lettem karcsúbb mindenhol. Olyannyira jól sikerült az átalakulásom, hogy 22 évesen hirtelen felindulásból, kíváncsiságból, mindenki tudta nélkül jelentkeztem egy szépségversenyre, ahol egész a döntőig jutottam, majd különdíjasként jöhettem le a színpadról. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy valaha egy kis fürdőruhában fogok pózolni több száz ember előtt, és még díjat is fogok nyerni. Hihetetlen volt. Tudtam, hogy soha többé nem akarok duci lány lenni" - meséli Ildikó.

Forrás: Molnár Ildikó

Bár az életmódváltása óta a csinos lány tartja a súlyát, voltak dolgok, amin változtatni szeretett volna. "Jó ideje tartom a súlyom, 3 kiló az, ami néha fel-le ingázik. Ezért sokat kellett, és kell is folyamatosan küzdenem. Mindig is a diéták körül forgott az életem. Nem ehettem és ehetek mindig azt, amit akarok, akkor, amikor akarom. Sokszor estem abba a hibába, hogy nem ettem semmit egész nap, vagy teljesen rendszertelenül csak 1-2 alkalommal falatoztam valamit. Meg voltam róla győződve, hogy ez normális. Idén januárban azonban csatlakoztam egy csapathoz egy hathetes programra, ők segítettek nekem sok mindennel a testemmel kapcsolatban. Szerettem volna jobb formába kerülni, mert bár súlyfeleslegem nincs, izmosodni nem ártana, különösen a fürdőruhaszezon előtt. 17 éves korom óta folyamatosan sportoltam, de úgy éreztem, ez nem elég a fejlődésemhez, és ideje profik kezébe kerülnöm. A program során megtanultam, hogy a napi hat étkezéstől nem fogok hízni, és az is tudatosult bennem, hogy nem szabad folyamatosan a mérleget nézegetni. Az edzéseket Kiss Andi fitneszmodell és személyi edző segítségével kezdtem meg, hamarosan pedig a versenyzés gondolata is megfogalmazódott bennem. Ezzel az ötlettel mindig is kacérkodtam - áhítattal néztem a versenyzőkről készült fotókat, és arra vágytam, hogy egyszer én is ilyen formába kerüljek. Németh Dóri fitneszvilágbajnok biztatása, és rám parancsolása adta meg az utolsó löketet, úgyhogy belevágtam. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű, és kemény napok várnak rám, de pont ez a kihívás az, ami mozgat. Szeretnék bizonyítani, elsősorban magamnak, és pesze azoknak is, akik hisznek bennem."

Ildire komoly sikerek várhatnak, ezt pedig a fitneszvilágbajnok is megerősítette: ,,Ildikónak jó esélye van a nemzetközi sikerre. Arányos, sudár alkat, szorgalom és motiváció párosul a klasszikus szépséggel és eleganciával. Ráadásul otthonosan mozog a színpadon és roppant fotogén. A MyBody Team következő világbajnoka is lehet belőle" - mondta lelkesen a csapat vezetője, Németh Dorottya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.