Eddz, hogy jobb legyen a párkapcsolatod!

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat új élet projekt albert kinga sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendszeres edzéseknek a testi „tüneteken” túl erőteljes lelki „mellékhatásai” is vannak. Nem is gondolnád, hogy mennyi mindenen tud segíteni a mozgás!

Bár külső megjelenésünk ennek szerencsére ellentmond, szervezetünk egyes részei még mindig úgy működnek, mintha a gyűjtögető-vadászgató őskorban élnénk. A férfiak legendás csőlátása is onnan ered, hogy a távolban vonuló zsákmányt könnyebben észrevegye és elejthesse. Testünk jutalmazó rendszere pedig úgy van kialakítva, hogy „díjazza” a fizikai erőfeszítéseket.

Forrás: Thinkstock

A mozgás során fellépő esetleges fájdalmak csillapítására szervezetünk fájdalomcsillapítót, a fáradtságra hangulatjavítót, a hosszú, kimerítő igénybevételekre pedig boldogsághormont állít elő, hogy tovább bírjuk. Nem olyan meglepő, hogy ezektől automatikusan jobb kedvünk lesz!

Nézd meg, a testmozgás miként tesz jót a párkapcsolatodnak is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.